EEE danas niko vise ne pravi autice kao crx, bar ne za te pare, mada se ne bi bunio za jedan speedster,a i novi c4 coope mi deluje zanimljivo
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Starava zujalica, znam da vecina govori da ju nespustas kao i ti sam ali mislim da ti je to veoma potrebno, nemoras da ju spustis skroz do zemlje ali malo cito da se smanji ta praznina inad gume.
Lep autic, izgleda da je u odlicnom stanju.Kako ti se cini posle par meseci voznje, je si li radio nesto na kolima.
p.s. Imam Eibach kratke opruge sa amortizerima, za CRX-a pa ako te zanima cimni na PP.
Fin primerak, normalno izgleda i tako je najbolje. Ja sam imao Hatchback sa tim motorom. Ne spustaj nista, sve je na Hondi podeseno serijski kako treba (ja bih vratio `14 da ne bi auto imao toliki razmak, ali i ovo je u granicama ok).
@Mugen - ne znas ti nase puteve, vec sam upoznao majstora Vlastu zbog toga, jer sam odvalio zadnji lonac na ivicnjaku . I X puta sam ga grebao odozdo mileci preko rupetina. Jeste da bi izgledao lepse spusten, ali...jedino da mi pare padnu s neba pa kupim one podesive Bilstein amortizere koji verovatno kostaju i koliko sam auto
@Sale - moram da se pravim da me kao trenutno ne zanima, financijska kriza
:x
Nisam jos nista radio mimo servisiranja, mada bih mu rado stavio "kosku" da smanji uvijanje shasije. Mozda sportski volan, mada bi to bilo mazohisticki, bez serva, al ajde Posle ovog vremena se naravno bolje poznajemo, startna je, pa moras da obratis paznju kad vozis neki malo slabiji auto, da se ne ubacujes svuda kao sa CRX. Ubrzanje joj je malo kao jo-jo, zbog slabog obrtnog momenta u malim obrtajima, u prvom trenutku malko rastegne, pa onda uhvati...
@cosworth: lezanje u krivinama je veoma dobro, jedina zamerka je pri velikim brzinama na neravninama, tvrdo vesanje i kratak hod amortizera, i eto tebi skakutanja! Zahvalan je za odrzavanje, da kucnem u drvo, mada delovi za japance za vozila te starosti spadaju u malo skuplje u tom rangu godista. Van redovnog servisa, do sada sam menjao akumulator, jedan kraj spone, i gumice dihtunga glave, valjda se tako kaze.
@vujadin: ne smetaju nista ni ove 15", vidi kako su lepe
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment