u 16v je Bosch K-Jetronic
GOLF II GTI
Collapse
X
-
Upravo takooo...
Svi Golfovi Mk2 GTI 16V (nebitno da li je slovna oznaka motora KR ili PL) imaju K-glave,bez obzira na godiste (od 1986. do 1992.), dok kod GTI-a 8V nije takav slucaj.Kod 8V-entilskih motora ima i sa K-glavom (112 KS), i sa Digifant (4 dizne) ubrizgavanjem (107 KS), isto tako bez obzira na godiste...I moj GTI 16V je 1992. god. pa ima K-glavu...
PozdraVW
Comment
-
-
Originally posted by GTI 16VUpravo takooo...
Svi Golfovi Mk2 GTI 16V (nebitno da li je slovna oznaka motora KR ili PL) imaju K-glave,bez obzira na godiste (od 1986. do 1992.), dok kod GTI-a 8V nije takav slucaj.Kod 8V-entilskih motora ima i sa K-glavom (112 KS), i sa Digifant (4 dizne) ubrizgavanjem (107 KS), isto tako bez obzira na godiste...I moj GTI 16V je 1992. god. pa ima K-glavu...
PozdraVW
Moj motor je 8v 112KS (oznaka motora PB) i nema K-glavu.
Comment
-
-
Originally posted by spanjeliKod 8V-entilskih motora ima i sa K-glavom (112 KS), i sa Digifant (4 dizne) ubrizgavanjem (107 KS), isto tako bez obzira na godiste......ah golfovi...
Šta koga boli uvo u temi gde je čovek pretstavio svoj auto koliko tvoj auto ima konja i to u ovom tonu.
Znate da vrištite kad neko doje kod Alfista sa sličnom teorijom.
Imaš opomenu.
Comment
-
-
Iskreno, mrzim ''VW'', izbegavam da sednem cak iako je taksi vozilo
Mada, to je moja stvar. Zgadio mi se zbog nekih seljaka koji ga ''budze'' i tih cena velikih. No, setimo se kakvi su problemi sa drzavom te se vecina nije moglo da kupi bolji auto od ''Golfa''. Svakako bolje od ''Lada'', ''Zastava'' i slicnoga... Od tuda i takva cena.
Inace, Zoki ima lepog kulturnog ''Golfa'' i bez obzira da li mi se svidja, to postujem.
Pozdrav.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Alo ljudi, nisam ja ono napisao da vi sada raspredate ko koga voli.
Tema je njegov auto, ko ima na to nešto da kaže neka kaže ostali dosta, pogotovu toga čiji je duži.
Comment
-
Comment