A,onda bih trebao da bušim novu rupu za motorić,isecam spojler...Mnogo je to j....na rabota.Već sam ga postavio ,treba još da izgitujem rupicu koju sam prethodno zavario i da ofarbam sve to:nadam se da ću stići sutra to da uradim.Nego pazario sam neko pojačalo i vufer pa mi treba savet koje kablove treba da uzmem ,za razumnu cenu,naravno.Pojačalo je marke LEBAS 2x100w a vufer MAC,čini mi se.Da li to vredi nešto ,pošto nisam čuo za te marke?
P.S. Kako da povežem pojačalo ako plejer nema izlaze za njega?Za početak planiram da ga povežem na kasetaš,dok ne kupim CD plejer.
Pa,ne može u tablu od kadeta ali ja dobijam povoljno tablu od astre ali nema sata.Tako da bih menjao ili prodao ovaj moj.Ali,moram prvo da iskombinujem sve.Nemam sad ni vremena.Javiću.Kakvo je osvetlenje u tog sata iz astre?
Nisam ni razmišljao o satu od GSI jer sam planirao da menjam celu tablu a i jako je teško naći taj sat,em je zajebancija to sve spojiti.
Zna li neko od kojegje modela ova tabla?
Što misliš kako ću da stavim?Će je uguram nekako!Od Astre F paše 90%,ima malih prepravki.Video sam u opel kocki takvu tablu,mislim,od Astre F.Ne znam da li bi ova od Astre G mogla da se upaše?
Comment