Ne bi trebalo da se prekraja,samo su nosači drugačiji.Ne znam samo za ventilaciju i onu njenu kutiju,da li mora da se i ona menja.Moram još da se raspitam.
Treba prvo da vidis na kom principu rade klapne za usmeravanje vazduha (na Kadetu) jer mislim da na Astri F rade pomocu vakuuma.Ako se ventilacija ne uradi kako treba,bice velikih problema preko zime.
Što misliš kako ću da stavim?Će je uguram nekako!Od Astre F paše 90%,ima malih prepravki.Video sam u opel kocki takvu tablu,mislim,od Astre F.Ne znam da li bi ova od Astre G mogla da se upaše?
Uzmi metar pa izmeri sirinu table od astre G i sirinu table od kadetta, pa ce ti sve biti jasno.
Za ostala nagadjanja-nemojte lupati glavu evo pogledajte kako se to radi. http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... &start=125
Nema "malih prepravki nosaca"....
Ma,nisam ga prodao,još.
Stavio sam brisac na sredinu(biće slike uskoro).Prekjuče odem na tehnički da vršim atest plina i on mi kaže kako brisač ne sme da stoji na sredini i da moram da ga prepravim pa ću onda proći za atest.Ja kažem da mi ne treba za reg. već za atest ali ne.Vraćam se kući besan,uletim u selo i upuca me radar na 85(ogranicenje 50).3000 kazna na licu mesta.Poludio sam.Kaže policajac:Lep auto.Ma,reko ,sad ću da ga zapalim.Tako da mi je to jedan od onih dana.Napravio sam i zadnju policu ,tapacirao je sunđerom,još samo treba da je presvučem.Ima li neko ideju kojim materijalom (osim skaja) da je presvučem.Boja treba da je plava.Ne znam gde nabavljaju materijal ovi što rade presvlake.
jeli zar nebi trebali da ti uzmu dozvolu bre!!!!
meni za 32 kilometra preko ogranjicenja hteli da uzmu dozvolu na 3 meseca ali sam ja preko veze sredio da budem na uslovnom i plus mi naplatili 9000 dinara ko kazna
ali sam ipak zadrzao dozvolu))
kakva dozvola.ovdje u bosni das mu 10 eura a njemu kao da se bog ukazao sav sretan.....
jedini problem su kamere koje se sada masovno postavljaju ali i to se da rijesit
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment