Novi alfista zarazen virusom 145 1.4 TS 103KS!
Collapse
X
-
Pozdrav komsija,da li je moguce da si toliko cekao i na kraju postavio ovako ruzne slike,ovo si mogao jos prvog dana da predstavis...ajde slikaj to lepo preko dana da lici na nesto...
Drugo, auto ti nema 105 vec 103KS
Mislim da si ti pravi covek za alfu po onome kako se interesujes za sve vezano za nju,tako da... uzivaj u puno predjenih km i spremaj se za KG...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by srdjan_p146 moze skoro 200, 145 je malo sporija...pazi kad ti ja kazem veruj mi...
Obozavam to malo 1.4 govance, genijalan motor
Ako ti budes vozio tvoju 146 i po GPS-u izbaci da ides 200 ja cu te castiti piva koliko mozes da popijesOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Ej za.ebi,nemoj tamo posle ako bude nesto da pricas da sam te ja nagovarao da nabijes 200km/h...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment