drug član sam već više od godinu dana, ali sam toliko bio lenj da postavim slike...
dakle,
u pitanju je AR 156 1.9 JTD, 85KW, 6/2001
posle dugo razmišljanja, slušanja kojekakvih priča, ovakvi su, onakvi su, skupo, kvarljivo, tralala, rešio sam da svima pokažem šta je u stvari Alfa.
naravno, odmah je bilo, a što nisi golfa uzeo za te pare, ovo ili ono...
stari san i neostvarna ljubav prilikom kupovine prvog autombila su presudili, i izbor Alfe je bio samo pitanje dana
uvezen iz Italije u martu 2006, čim sam je video, dogovor je pao za 2 minuta, bez prevelikog zagledanja i teranja kod majstora...
i došla je u moj posed, i od tada je ljubomorno čuvam i pazim...
do sada je urađen veliki servis, trap, prednji i zadnji, čučnule su nove gume, od vanrednih kvarova zamenjen je desni zglob, osim još ponekih sitnica, ništa drugo nije dirano, praktično je sve u fabričkom stanju osim muzike,
trenutno stanje na cajgeru je oko 190k km, i i dalje ide k'o zmaj.
toliko za ovo javljanje...

dakle,
u pitanju je AR 156 1.9 JTD, 85KW, 6/2001
posle dugo razmišljanja, slušanja kojekakvih priča, ovakvi su, onakvi su, skupo, kvarljivo, tralala, rešio sam da svima pokažem šta je u stvari Alfa.
naravno, odmah je bilo, a što nisi golfa uzeo za te pare, ovo ili ono...
stari san i neostvarna ljubav prilikom kupovine prvog autombila su presudili, i izbor Alfe je bio samo pitanje dana
uvezen iz Italije u martu 2006, čim sam je video, dogovor je pao za 2 minuta, bez prevelikog zagledanja i teranja kod majstora...
i došla je u moj posed, i od tada je ljubomorno čuvam i pazim...
do sada je urađen veliki servis, trap, prednji i zadnji, čučnule su nove gume, od vanrednih kvarova zamenjen je desni zglob, osim još ponekih sitnica, ništa drugo nije dirano, praktično je sve u fabričkom stanju osim muzike,
trenutno stanje na cajgeru je oko 190k km, i i dalje ide k'o zmaj.
toliko za ovo javljanje...

Comment