Scirocco II
Collapse
X
-
Sirokezi
Hvala na komentarima...imam neke stvari u planu, ali me muci ono sto i vas ostale, a to je kinta
...takvog sam ga uzeo i nisam jos nista radio na njemu, jedino sam uzeo neki volancic...vece felne (sa vecom jotazom, valjda su to one udubljene
..., nisam bas preterani strucnjak tako da cete me posavetovati nadam se
), a ako ga budem ostavljao mozda mu ubacim neki jaci motor, 1.8 gti, 2.0 16v...videcemo
Comment
-
-
Nije los...
Kazi mi (ako nije tajna naravno)...koliko si ga platio? Posto me zanima...da vidim da li te je odrao ili ne...... kao sto vidis i ja vozim scirocca i to vec duze vreme...pa znam dosta o njemu...ako te zanima bilo sta...pitaj me...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacKolko vidim u pitanju je rieger kit za njega tako da nije loshe uopshte,iako i ja volim vishe fabrichku varijantu.. Meni je sve ok osim prednjeg, a auto kao auto je lutka. Ima u komšiluku jedan, fabrika spolja, do skoro "zapušten" pa sređen. Mat crn, felne crne sa crvenim rubom (sad popularno). Na prvi pogled deluje lepo. Sve u svemu, ložim se na njih onako žestoko.
Stoka iz Bloka
Comment
-
-
Sirokezi
Ni meni se prednji branik ne svidja bas preterano, mislio sam da ga odnesem negde da ga malo zatvore da ne izgleda kao grtalica za snegili da se uradi drugi malo zatvoreniji sa mrezicama, da malo agresivnije izgleda...A za njega sam dao Scirocco-a keca i 850 evara...
Comment
-
-
Samo ga godiste malo ebe...ali dobro nadam se da je u dobrom stanju sto se limarije tice...spolja izgleda ok...nadam se da mu je zdrav pod,kosevi i stala cuda...
Jel imas neku sliku unutasnjosti auta? Zanima me kako izgleda unutra...da vidim da li je ocuvan...posto retko koji scirocco je unutra ocuvan...
A sto se tice nekih dodataka sto bih ja uradio...to je na prvom mestu maska bez znaka i obrvica... otprilike kao moj...samo sto meni fali obrvica...Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
Comment