re .ukimazda... mi se odomacili kod dorsija,jos samo da pristavi kaficu i ekstra! ugradnja me izasla 280eur preko neke kombinacije,sa bocom 38l na mestu rezervnog tocka,i vec posle par meseci mi se isplatila investicija! a dorsi ako farbas munju samo crni akril i nema greske! back in black!
Sekvent ili nista more!
Nego,htedoh nesto da priupitam...naime,juce(hm,na Vidovdan!) Melcer i ja se upustili u ciscenje mojih dizni...u prijatnoj atmosferi kod Melcera u dvoristu,uz kaficu i razne djakonije krenuli da skidamo i cistimo zapusene mucenike moje Taj rutinski(kako smo mislili) poslic zavrsismo za nekih pola sata,a onda se javio neocekivani problem-jedna po jedna dihtung gumica koja se nalazi na vrhu svake dizne pocela da puca i gorivo da siklja iz sistema za ubrizgavanje Uz cimanje od otprilike 3 sata,jurnjavu po raznim radionicama u Progaru i pominjanja majke Japancima i njihovim tankim gumicama( ) stavismo neke zamenske pa ja krenuo ka kuci...(naravo,stigoh bez problema).E sad ovako,posto je crv sumnje u one neoriginalne poceo da me nagriza,gde bi mogao da nadjem set(4 komada) ovih gumica,i da li uopste sad cackati ponovo nesto sto (za)sad drzi vodu(tj benzin )?Sem problema sa gumicama,sve ostalo proteklo u najboljem redu,Mazdica ima mnooogo manju knedlu,te guta kilometre kao da su metri
Jos jednom da se puno zahvalim Melceru koji se iscimao kao niko da sve dovedemo u red!
Hm,evo posle gomile okrenutih telefona raznih japanskih prodavnica (svi kao iz puske odgovaraju,uhhh ti to nikad neces naci i sl.)nadjoh u Profilu,kostaju 290din/komad
Sad nisam pametan...menjati ili jok,pitanje je sad!
Ma Voki nema da brines,imaju samo moj broj sasije i prezime,nije bitno...Hm,ne znam kad cemo,mozda to odradim i sam,naucio sam,ili kod Rokija ako nesto zeznem,a ionako treba da idem do njega jos zbog nekih stvari...kad se cujem sa Melcerom znacu na cemu sam...u svakom slucaju svrati do mene,cackacemo zajedno
Zadnja slika u suton i zbog blica izgleda katastrofa,live nije tako,ali se svejedno primetljivo...e sad,ZASTO?
Gde sam pogresio?Boja je po katalogu i po uzorku moja...zbog neiskustva sam maaalko preterao sa lakom jbg.Da li bi poliranje spasilo stvar?
Comment