E pa vako
Zovem se Stefan, iz Bg-a sam i 89. sam godiste. Prica o meni i Alfama traje vec par godina... Moj cale je vozio 75-icu 2.0 i godinu dana pre nego sto sam ja polozio ju je prodao nekom prijatelju za sitne pare zato sto je jelte imala problema sa glavom..
, nakon toga pre godinu i po, tj. kada sam trebao da dobijem dozvolu malo je falilo da cale (opet on
) menja mareu za 156 SW 2.4 JTD ali ni od toga nije bilo nista, vremenom sam gubio nadu ali se onda zelja ostvarila
. EM JE ALFA EM JE BENZIN
, stvari su legle na svoje.
Dosta o tome
, sad malo o lepotici>
Kupljena prosle godine u oktobru, sa njom sam presao 17k.
Ime boje (koliko ja znam) je "rosso bordeaux", par ogrebotinica tu i tamo ali nista strasno.
Ja sam joj izgleda treci vlasnik, kupio je od coveka koji ju je uvezao iz Italije. Pregledana detaljno pre kupovine zagledana tamo-vamo, kacena na dijagnostiku i sve je bilo ok ali kad sam video da su originalni brisaci jos uvek tu a obloge pedala neizguljene odluka je pala
.
Godiste 2002
Presla 115k
Motor 1.8 ts 16v....
Menjao sam par stvari otkad sam je uzeo ali uglavnom sitnice (filteri, menjano ulje nekoliko puta
, gumice, svecice....)
Jedini ozbiljan problem ako ga uopste mogu tako nazvati bio je kvar tj. pucanje jednog nosaca motora, to je potrajalo dok smo provalili sta je u pitanju...
O njoj mogu stalno da pricam tako da ne moze sve da stane u jednu poruku
.
Da vas ne davim dalje o zvuku, osecaju u voznji, zadovoljstvu
. To bi ukratko bilo to o meni i mojoj alfi. Vidimo se dalje na forumu a nadam se da cemo se bolje upoznati u Kragujevcu.

Zovem se Stefan, iz Bg-a sam i 89. sam godiste. Prica o meni i Alfama traje vec par godina... Moj cale je vozio 75-icu 2.0 i godinu dana pre nego sto sam ja polozio ju je prodao nekom prijatelju za sitne pare zato sto je jelte imala problema sa glavom..

Dosta o tome

Kupljena prosle godine u oktobru, sa njom sam presao 17k.
Ime boje (koliko ja znam) je "rosso bordeaux", par ogrebotinica tu i tamo ali nista strasno.
Ja sam joj izgleda treci vlasnik, kupio je od coveka koji ju je uvezao iz Italije. Pregledana detaljno pre kupovine zagledana tamo-vamo, kacena na dijagnostiku i sve je bilo ok ali kad sam video da su originalni brisaci jos uvek tu a obloge pedala neizguljene odluka je pala

Godiste 2002
Presla 115k
Motor 1.8 ts 16v....
Menjao sam par stvari otkad sam je uzeo ali uglavnom sitnice (filteri, menjano ulje nekoliko puta

Jedini ozbiljan problem ako ga uopste mogu tako nazvati bio je kvar tj. pucanje jednog nosaca motora, to je potrajalo dok smo provalili sta je u pitanju...
O njoj mogu stalno da pricam tako da ne moze sve da stane u jednu poruku

Da vas ne davim dalje o zvuku, osecaju u voznji, zadovoljstvu

Comment