Nek je sa srecom!!!Puno udobnih i bezbednih km.
Stigla je moja Alfica
Collapse
X
-
Originally posted by TETAKVerujte mi da sebe uhvatim da sedim pored prozora i gledam je kako izgleda, a izgleda uh............
Comment
-
-
Pa to je zato sto ljudi grade misljenje o Alfama na osnovu tudjih prica a onda kad ih vide uzivo i provozaju....Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Ti si bre vidovit.Neposredno pre otkrića moje alfice, obilazio sam jednog 320D(sumnjiva kilometraža), ali mi je gospodja stavila na njega veto, prvo iz razloga što je bio kupe, a drugi razlog je što sam neki novac morao da plasiram prema izvodjačima radova oko kuće, tako da se alfica u sve to odlično udenula!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by zverkoaj i ja da cestitam i pitam, sta ti bi ?salim se naravno, nek je sa srecom. promenices ti to brzo i vratiti se korenima
Comment
-
-
Super je sto je alfa kupljena ovde, najveci deo automobila iz uvoza su najjeftiniji primerci sa mnogo km na satu - ovde vecina ljudi ipak ne pravi velike kilometraze.
Jest' da sam banovan s alfa romeo podforuma, ali bolje dobra alfa nego neki drugi los.
Sala mala, puno bezbriznih km zelim.
Comment
-
Comment