AR 156 1,9 JTD 2003

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

AR 156 1,9 JTD 2003

Prvo da se zahvalim samom Bogu što me je odveo na plac Auto Čačka, gde se i inače vredno šunjam, kada imam vremena.Ugledao sam je odmah, jer se veoma razlikovala od gomile vozila koja su tu bila izložena.Pridjem onako pomalo zainteresovan, ali što sam je više gledao to mi se više svidjala.Tada mi pridje direktor prodaje i pošto smo drugovi predloži mi onako šmekerski da zajedno pogledamo vozilo.Naravno, poneo je i kompletnu dokumentaciju za vozilo iz koje se lepo videlo čija je bila, gde je kupljena, kako održavana i još mnogo toga.Elem, dolazim do mesta gde bi trebalo da se zahvalim firmi J. Tabako koja je bila prvi vlasnik vozila, odnosno g.Siniši(čovek odgovoran za vozni park) koji mi je bukvalno iz kompa iščitao sve što me zanimalo o autu, odnosno da je servisirana na vreme i....da sa njom nisu imali nikakvih problema.Bila je na zaduženju kod jednog rukovodioca firme koji ju je koristio kao lični automobil.Ova firma ima politiku menjanja vozila čim se km približi šestocifrenom broju tako da su im sva vozila koja su bila na ponudi izuzetna.Naravno ovo se odnosi na vozila rukovodstva i komercijale!
    Lično nikad do sada nisam posedovao Alfu, ali od momenta kada sam video prvu 156-cu na drumu, uvek sam se za njom okretao.Ova ristajling verzija je zaista tačka na i kad je 156 u pitanju.
    Da ne davim, lepo ja sa ljudima iz AČ odmah napravim dil i alfica se posle par dana konsultacija sa drugovima, kontrole kod ovl. servisera, surfinga po internetu i konsultacijama sa vama ovde, nadje u mom dvorištu.Kako je i red sa odgovornima u AČ sam dogovorio poliranje vozila i sanaciju nekoliko ogrebotina na zadnjem i jedne na prednjem braniku.
    Ostalo će se svesti na full uljni servis sa promenom svih filtera, jer se baš pogodilo da je vreme za isti.
    Ljudi u servisu AutoGarant koji posluje u okviru Delte su mi nudili čip tjuning što sam sa zahvalnošću odbio jer sam pristalica fabričkih rešenja.
    Od opreme su me najviše dojmile felne od 16 coli koje su sa pet krakova i fantastično idu uz vozilo.Boja vozila(crvena) je takodje odlično uklopljena........šta reći, osećam leptiriće u stomaku čim je pogledam!
    Pozdrav svima i još jednom hvala na pomoći onima koji su odgovarali na moje poruke, ali i svima ostalim!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
  • Tihomirce
    CBC Senator XXL
    • 06.09.2008
    • 443
    • Arandjelovac

Postavi koju sliku da se i mi malo divimo ,
    da te dobro posluzi i sit da se navozas .

Comment

• Markoni147
      CBC Senator XXL
      • 18.09.2007
      • 537
      • Beograd, Zvezdara
      • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Dobrodosao medju "ludake"
      Zelim ti puno sa zadovoljstvom predjenih kilometara...
      Slike ocekujemo sto pre...
      SEAT Klub Srbija

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Hvala drugari, biće slika, jednu sam, slikanu iz ruke po kiši i mraku "bacio" na "automobili članova", ali za "virus" čekam prave fotke!

Comment

• IgorBGD
          CBC Član
          • 01.04.2007
          • 74
          • Novi Beograd

Fino, fino zvuci za sada, ali nista bez fotki!
          Cestitke na izboru!

Comment

• Ognjen
            CBC Senator XXL
            • 21.02.2008
            • 438
            • Novi Beograd
            • -

To se zove ozbiljna kupovina gde ništa nije prepušteno slučaju.
            Mnogo lepih kilometara. .

Comment

• Viper
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 700
              • Kać

Krije slike kao zmija noge, boji se da se ne zaljubimo u nju kao sto se on zaljubio na prvi pogled, jesam u pravu Tetak.
              I DONT NEED SEX
              goverment fucks me every day!

Comment

• VNOV
                CBC Veteran
                • 21.04.2008
                • 150
                • beograd

Čestitke i od mena ali

Comment

• Srdjan
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 2416
                  • Bajina Basta/Beograd

Cestitam.

Koliko ta masina vise trosi od tdi? Znam da ces potrosnju meriti u decilitar pa namerno pitam.
                  Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• bojanTI
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2006
                    • 870
                    • Pancevo

Sta da ti kazem, znam da bih ja uzeo hoklicu i presedeo veci deo dana pored nje... =]

Nek je sa srecom!
                    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• igorkrnic
                      CBC Senator XXL
                      • 02.12.2007
                      • 572
                      • Kikinda

Originally posted by Srdjan
                      Cestitam.

Koliko ta masina vise trosi od tdi? Znam da ces potrosnju meriti u decilitar pa namerno pitam.
                      Znam par njih koji imaju (ili su imali) pasat b6 1.9tdi trosi im 10 u gradu, ja imam 1.9 jtd i ne trosi preko 7 sa gazenjima, penzionerski i 5.7

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

He,he,he.....zaista opasna ekipa.........
                        Eto, palo mi je na pamet da bacim pogled na komp. gde mi se ukazao podatak od prosečnih 5 l/100 km.Uz istovetne uslove vožnje TDI je trošio oko 4,6 l/100 km.Ovo znači vožnju u idealnom opsegu obrtaja uz povremena brza preticanja i završni prolazak kroz grad(bez gužve) u dužini od oko 4 km.U vezi sa Alfom se još uvek ne bih konačno izjašnjavao o potrošnji dok se malo ne naviknemo jedno na drugo, odnosno dok ne provalim šta najviše voli!Inače hranim je(kao i Oktaviju) na ELP pumpi i sa tim eurodizelom imam jako lepa iskustva.Moje mišljenje potvrdjuje i vlasnik Autogaranta, firme ovlašćene za prodaju i servisiranje ALfe, Fiata,BMW-a i Honde koja se nalazi u Preljini kod Čačka!Čovek inače vozi najnoviju bembaru klase "5"!

Comment

• jts2.0
                          CBC Član
                          • 16.12.2006
                          • 66
                          • Beograd, Banovo Brdo

ar 156

Nek je sa srecom, odlican izbor mi sa tobom delimo tvoju srecu ,ali sta te sprecava da i ti nas usrecis sa fotkama. Ne budi lenj!

Comment

• igorkrnic
                            CBC Senator XXL
                            • 02.12.2007
                            • 572
                            • Kikinda

Ja mislim da on ne razumne engleski i ne zna sta mu pise na smileyima pa da mu prevedem
                            OVA TEMA JE BESKORISNA BEZ SLIKA

Comment

• spanjeli
                              CBC Senator XXL
                              • 17.09.2005
                              • 532
                              • Nis

Polako bre ljudi oce coek da je upicani pa da postavi slike,tako treba,zamislite da je slikao ko ovaj lik...
                              Originally posted by Jing_Ko
                              Originally posted by Sheta_Junior
                              Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

Working...
                              X