Prvo da se zahvalim samom Bogu što me je odveo na plac Auto Čačka, gde se i inače vredno šunjam, kada imam vremena.Ugledao sam je odmah, jer se veoma razlikovala od gomile vozila koja su tu bila izložena.Pridjem onako pomalo zainteresovan, ali što sam je više gledao to mi se više svidjala.Tada mi pridje direktor prodaje i pošto smo drugovi predloži mi onako šmekerski da zajedno pogledamo vozilo.Naravno, poneo je i kompletnu dokumentaciju za vozilo iz koje se lepo videlo čija je bila, gde je kupljena, kako održavana i još mnogo toga.Elem, dolazim do mesta gde bi trebalo da se zahvalim firmi J. Tabako koja je bila prvi vlasnik vozila, odnosno g.Siniši(čovek odgovoran za vozni park) koji mi je bukvalno iz kompa iščitao sve što me zanimalo o autu, odnosno da je servisirana na vreme i....da sa njom nisu imali nikakvih problema.Bila je na zaduženju kod jednog rukovodioca firme koji ju je koristio kao lični automobil.Ova firma ima politiku menjanja vozila čim se km približi šestocifrenom broju tako da su im sva vozila koja su bila na ponudi izuzetna.Naravno ovo se odnosi na vozila rukovodstva i komercijale!
Lično nikad do sada nisam posedovao Alfu, ali od momenta kada sam video prvu 156-cu na drumu, uvek sam se za njom okretao.Ova ristajling verzija je zaista tačka na i kad je 156 u pitanju.
Da ne davim, lepo ja sa ljudima iz AČ odmah napravim dil i alfica se posle par dana konsultacija sa drugovima, kontrole kod ovl. servisera, surfinga po internetu i konsultacijama sa vama ovde, nadje u mom dvorištu.Kako je i red sa odgovornima u AČ sam dogovorio poliranje vozila i sanaciju nekoliko ogrebotina na zadnjem i jedne na prednjem braniku.
Ostalo će se svesti na full uljni servis sa promenom svih filtera, jer se baš pogodilo da je vreme za isti.
Ljudi u servisu AutoGarant koji posluje u okviru Delte su mi nudili čip tjuning što sam sa zahvalnošću odbio jer sam pristalica fabričkih rešenja.
Od opreme su me najviše dojmile felne od 16 coli koje su sa pet krakova i fantastično idu uz vozilo.Boja vozila(crvena) je takodje odlično uklopljena........šta reći, osećam leptiriće u stomaku čim je pogledam!
Pozdrav svima i još jednom hvala na pomoći onima koji su odgovarali na moje poruke, ali i svima ostalim!
Lično nikad do sada nisam posedovao Alfu, ali od momenta kada sam video prvu 156-cu na drumu, uvek sam se za njom okretao.Ova ristajling verzija je zaista tačka na i kad je 156 u pitanju.
Da ne davim, lepo ja sa ljudima iz AČ odmah napravim dil i alfica se posle par dana konsultacija sa drugovima, kontrole kod ovl. servisera, surfinga po internetu i konsultacijama sa vama ovde, nadje u mom dvorištu.Kako je i red sa odgovornima u AČ sam dogovorio poliranje vozila i sanaciju nekoliko ogrebotina na zadnjem i jedne na prednjem braniku.
Ostalo će se svesti na full uljni servis sa promenom svih filtera, jer se baš pogodilo da je vreme za isti.
Ljudi u servisu AutoGarant koji posluje u okviru Delte su mi nudili čip tjuning što sam sa zahvalnošću odbio jer sam pristalica fabričkih rešenja.
Od opreme su me najviše dojmile felne od 16 coli koje su sa pet krakova i fantastično idu uz vozilo.Boja vozila(crvena) je takodje odlično uklopljena........šta reći, osećam leptiriće u stomaku čim je pogledam!
Pozdrav svima i još jednom hvala na pomoći onima koji su odgovarali na moje poruke, ali i svima ostalim!
Comment