Ako otvorish user manual videtjesh da se uz astru isporuchuju 4 vrste display-a. prvi i osnovni je check-control, zatim ide bordcomputer, pa graphic-info display i na kraju ide color-info display.
Ja kao i 90 % ljudi imam check-control display. to je onaj koji ispisuje samo temperaturu, vreme, datum i ono shto mu fabrichki radio shalje (radio stanicu ili ime pesme koja se pushta preko cd-a). e sad kontam da imam kablove barem za bordcomputer jer se on ne razlikuje puno od check-control-a. za zadnja dva tipa monitora treba ti specijalan radio, a za prva dva ne.
Mislim da neces moci da uradis to,tj mozda postoji opcija ali neverujem sa tim dispejom ,koliko se secam da displej koji ima bord je malo drugaciji tj slova,brojevi su malo drugacijeg fonta a i na tom displeju se vide dosta vise funkcija(mozda gresim )
Mislim da neces moci da uradis to,tj mozda postoji opcija ali neverujem sa tim dispejom ,koliko se secam da displej koji ima bord je malo drugaciji tj slova,brojevi su malo drugacijeg fonta a i na tom displeju se vide dosta vise funkcija(mozda gresim )
Mislio sam da odem na otpad i ischupam sa neke druge astre i ugradim kod mene. (treba da se ishchupa i ruchica za brisache jer se tako shaltaju komande za bord-u)
inace ko bi rekao da jedan staf moze da napravi toliko karambol
dobro dosao na forum i Opel sekciu
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Zalepio sam oznake OPCS-a!
Ali poshto mi je to prvo lepljenje bilo kakvih nalepnica i poshto sam radio sam super je ispalo, ali nije dovoljno dobro da bih ubacio u temu.
Cheka se neka kintica i malo bolje stanje na fax-u pa da se krene sa daljim radovima.
Izrada osvetlenja je u toku, pa kad zavrshim kachim info i slike.
Danas me je zaustavila panduracija i pisali su mi kaznu za zatamnjena stakla. Mozhe li mi neko pomotji oko trazhenja one teme gde ljudi iz black glass-a garantuju da panduri netje da naplatjuju kazne.
Comment