Nashao.
Opel Astra G 2002. 1.6 8V
Collapse
X
-
-
Nije ok jer mi se chicha nejavlja. on je okachio u sekciji popusti da tje ljudi iz black glas-a sve srediti pa se nadam da je on najblizhi njima. ako neko poznaje ljude neka mi neshto sredi.
folije su AT-15 nemam pojma koji procenat zatamnjenosti, ali znam da nemam atest iz vinche i da nisam potpisao panduru i da je on bio drzak i pocheo je da se dere kad sam mu odbio potpisivanje i da je napisao da nemam prigovor, a imao sam ga. josh neshto bio ortak samnom u kolima tako da je to jedan + za mene ako dodje do suda. sa kolima za 5 meseci sam zgazio vishe od 10 000 km po celoj srbiji i ovo je prvi put da me neko zaje*ava za folije.
josh neshto, poshto mu nisam potpisao i netju da platim kakva je procedura?q;o)
Comment
-
-
-
Ovo sam napisao i u tami u glavnom forumu ali da napishem ponovo za one koji ne chitaju sve nego samo Opel sekciju.
Dragi moji ja sam se raspitivao i goooglao i saznao sam sledetje.
- Napisana mi je kazna po chlanu 229 stav 1 tachka 34. Za one koji nisu prochitali zakon (ja jesam taj deo) to se odnosi na neispravne uredjaje. A u nastavku su ti uredjaji definisani. Volan, trap i gume, ali se folije i stakla nigde ne pominju tako da je kazna veliki 8===B.
- U zakonu nigde nije specifirano da nesmeju folije da se lepe, ali nigde nepishe ni da smeju pa ljudi (chitaj panduri) mogu svakako da ga tumache.
- U skorom futuru tje se doneti neka uredba kojom tje OVLASHTJENI servisi dobiti licencu i atest, pa tje svako ko ugradi folije motji da ode u neki zavod koji poseduje aparat za merenje zatamnjenosti stakla i propusnost UV zrachenja i izvadi atest za folije montirane na autu. Ukoliko ste sami montirali folija sa Budze onda neznam kakav je postupak.
- Ukoliko nekom budu pisali kaznu za zatamnjena stakla nikako nemojte potpisivati "zapisnik" jer se u tom sluchaju slazhete sa onim shto je ovlashtjeno lice (opet chitaj pandur) nashkrabao. Samim tim oni se netje usuditi da vam to poshalju na kutjnu adresu.
Ove informacije su proverene(ALI postoji mogutjnost nekoh greshaka).q;o)
Comment
-
-
Taj drot je hteo na nekom da se izivljava ( svaka cast ljudima koji posteno obavljaju ovaj posao ), ja sam presao 40.000km sa ovom Calibrom i to verovatno u istom rejonu po kom i ti vozis i nikad nista!
Probaj da odradis atest pre suda...ponika marke ROG :-)
Comment
-
-
Nemozhe jer zakon ne poznaje zatamnjena stakla pa mi to nishta ne pomazhe.
p.s. navatao me je ispred merkatora u INDJIJI. u kolima bio dejan pokrajac (sin od ushija)(verovatno ga znash) koji zna sve mogutje pandure ali ovog nije. verovatno su radiki neku zamenu pa doshli likovi iz mitrovice.q;o)
Comment
-
-
Re: Opel Astra G 2002. 1.6 8V
Hladnjak kabine ...
Pokusaj da procistis ceo sistem, upalilo je na drugarevom Cliu. Ispustis rashladnu tecnost, sipas destilovanu vodu, prikacis na kompresor i pod blagim pritiskom izduvas sva sr@nja ... Njemu je iz sistema izaslo pola kile smeca.
Nakon toga sipao antifriz i sve ok ...
Ako to ne upali ... 99% procureo hladnjak kabine...
Comment
-
Comment