flavio ja tu nista nevidim razliku osim da je tvoja kao sat ocuvana i sredjena
alfa 155
Collapse
X
-
Obrati paznju na uokviren deo prednjeg krila,na tvojoj,
i na uokviren deo vrata i zadnjeg krila (kod tebe),
pa uporedi te iste delove limarije na mojoj ili nekoj drugoj,starijoj od 1995.god..
Tu je razlika,prednje i zadnje krilo i zadnja vrata,sve to ispod falca koji ide duz celog boka u visini kvaka na vratima.
Vidi kako je sama ivica ruba prednjeg krila izvucena iznad tocka,na Narrow(uskoj) karoseriji:
pa uporedi sa tvojim prednjim krilom tj. delom krila ispod falca.Vidis da je kod tebe cela donja polovina izvucena a ne samo ivica ruba.
Da li ti je jasno sada?
Comment
-
-
novi znakovi su ti oko 1000 din prednji i 3800,cini mi se, zadnji u stil autu, bar je tako bilo kad sam ih ja pitao pre nekih mesec-dvameni treba zadnji ali je bas jaka cena a na otpadima nikako da nadjem neki da je bas dobar,inace na otpadima su zadnji oko 10e, a prednji ne znam ali on nije skup nov zato ne treba razmisljati
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Rece neko ranije da su znakovi po 10-ak € komad(i prednji i zadnji) na otpadima a neki su voljni da daju oba za 15€.
@pedja1212,vidi tu u Shwiciposto su novi.Ti posto si tamo,mogao bi da vidis i na eBay-u.Ti ne bi imao problem da ti neki shwabo
ili ko vec posalje postom znakove.
Comment
-
-
ma ja zvao Njegosa par puta kaze ima ih ali mi nijedan ne bi preporucio da stavim,rekako sam mu sta trazim tj da budu iole dobri,naravno i rekao mi je da nisu nesto pa mi ih ne bi ni savetovao,dosta bledi,iskrzani i sl. nema ni da se probereEx Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
sale gtv ima nekog lika koji mu je odradio emajl na izguljenom znaku "iz nule", ispalo je kao original samo jos kvalitetnije, kao znacka je. taman smo se nalozili ko majmuni kad nam je rekao da lik odbija bilo kakve kombinacije i pare, kaze to je bilo drugarski, za njega. nema para za koje bi to ponovo odradio (previse vremena i zivaca)...
poenta mog priloga je: naci nekoga sa iskustvom sa emajliranjem, ali sa vremenom i zivcima
*ja cu da probam nesto slicno sa zadnjim, odavno me nervira. imam novi (tnx to Vlada Trion), ali zamena mi izgleda kao nemoguca misija....
Comment
-
-
Originally posted by dekidekiali zamena mi izgleda kao nemoguca misija...... na kraju,nagurao sam malo "zive gume" u rupu i tako priglavio znak
.Sreca te ovde nisu zanimljiva roba
raznim pozajmljivacima.
Comment
-
-
Originally posted by brzi_pasJbt, ja balavim i na moju "obicnu" wide, dekidekijevu i ostalih, a tek kad vidim stashno rijetku V6 Wide, onda mi bash nije dobrojosh crena
Comment
-
-
Ono stvarno...http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
Comment