alfa 155

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DushanSD
    CBC Senator
    • 25.03.2008
    • 248
    • Smederevo, Srbija

ODLICNA .
    POZURI POLAKO!!!

Comment

• pedja1212
      CBC Član
      • 17.09.2008
      • 33
      • st.gallen topola

hvala brate juce sam je ceo dan vozio jeste da su mi zglobovi losi pa je nisam natezao ali oseca se snaga

Comment

• OMP
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2004
        • 458
        • Krusevac

Originally posted by Flavio
        Originally posted by dekideki
        ali zamena mi izgleda kao nemoguca misija...
        I jeste.Ubih se (kao i mnogi drugi) i cvrc ... na kraju,nagurao sam malo "zive gume" u rupu i tako priglavio znak .Sreca te ovde nisu zanimljiva roba raznim pozajmljivacima.
        meni deluje da nije veliko cimanje, ja sam veoma lako skinuo ono sto je ostalo od mog slomljenog znaka tj samo ona osivinica koja je virila,lako se skida osigurac iznutra i ispadne osovinica sama napolje a tako bi bilo i sa znakom e sad namestanje moze da bude malo zeznuto ne znam jos nisam probao malo je nepristupacno da se ugura osigurac nazad mada opet kao sto rekoh ne deluje mi kompikovano
        Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• OMP
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2004
          • 458
          • Krusevac

lepo izgleda auto nema sta samo su slike strasno mutne kad se uvecaju

Comment

• DushanSD
            CBC Senator
            • 25.03.2008
            • 248
            • Smederevo, Srbija

pedja1212 kako ne bre, V6 je to, i jos u 155, za mene nema lepsa kombinacija . Kod nje je kolko sam ja shvatio od svega najskuplja registracija, kad bih nasao neku dobru a da je registrovana na 1.8TS, qq, ne smem ni da zamisljam . Samo bih na gume davao pare
            POZURI POLAKO!!!

Comment

• Flavio
              CBC Senator XXL
              • 13.06.2006
              • 1926
              • 012 Centar
              • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by OMP
              meni deluje da nije veliko cimanje, ja sam veoma lako skinuo ono sto je ostalo od mog slomljenog znaka ... e sad namestanje moze da bude malo zeznuto ne znam jos nisam probao malo je nepristupacno da se ugura osigurac nazad mada opet kao sto rekoh ne deluje mi kompikovano
              Ne deluje zato sto jos zivis u neznanju .Tako sam i ja mislio dok nisam probao .Koliko sam gledao,problem je sto fabricki nije predvidjena samo zamena znaka vec sve u kompletu-cela brava.Zato i jeste nepristupacno-nije ni predvidjeno da se pristupa na nacin kako mi to radimo.Nego da ne trujemo Pedji temu .

@pedja1212, makina je !Vidi,kad mozes neku bolju sliku.Mirna ruka i shot .

Edit

Moderatori,a da bacite ovu temu u Virus?
              Krajnje je vreme .

Comment

• pedja1212
                CBC Član
                • 17.09.2008
                • 33
                • st.gallen topola

pozdrav svima ja veceras krecem za srbiju ludnicaaaaaaaa gde da dodjem da se i ja uclanim u klub gde da nadjem zglobove losi su mi jako nesmem da predjem 120 da ne poispadaju polu osovine dali je bolje nove ili polovne e i hvala na pohvalama za auto a sto se tice teme pisite slobodno o svemu sto se tice 155 ice sto se vise prica vise se saznaje hoce da bude neki skup dok sam u srbiji da svratim i ja da se zezamo pozdrav za sve vidimo se negde ako bog da

Comment

• OMP
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2004
                  • 458
                  • Krusevac

Originally posted by Flavio
                  Ne deluje zato sto jos zivis u neznanju .Tako sam i ja mislio dok nisam probao .Koliko sam gledao,problem je sto fabricki nije predvidjena samo zamena znaka vec sve u kompletu-cela brava.
                  ma jok ne mora cela brava da se skida samo se znak sa osovinicom vadi, znam sta sam skidao nadam se da je i postupak vracanja isti ne vidim sto bi bio drugaciji
                  Pedja sorry za off

Comment

• OMP
                    CBC Senator XXL
                    • 15.11.2004
                    • 458
                    • Krusevac

Originally posted by pedja1212
                    pozdrav svima ja veceras krecem za srbiju ludnicaaaaaaaa gde da dodjem da se i ja uclanim u klub gde da nadjem zglobove losi su mi jako nesmem da predjem 120 da ne poispadaju polu osovine dali je bolje nove ili polovne e i hvala na pohvalama za auto a sto se tice teme pisite slobodno o svemu sto se tice 155 ice sto se vise prica vise se saznaje hoce da bude neki skup dok sam u srbiji da svratim i ja da se zezamo pozdrav za sve vidimo se negde ako bog da
                    ako mislis na homokineticke zglobove ima novih u Auto Stil-u u BG cena je od 4200-5000 din u zavisnosti od modela, godista,abs-a itd. uglavnom racunaj na nekih 70ak eura po komadu obzirom da je tvoja v6 verovatno je i cena veca

Comment

• Flavio
                      CBC Senator XXL
                      • 13.06.2006
                      • 1926
                      • 012 Centar
                      • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by OMP
                      , znam sta sam skidao nadam se da je i postupak vracanja isti ne vidim sto bi bio drugaciji
                      Ne sumnjam ,ali je kod mene isto bila osovinica samo ostala.Jako lako sam je skinuo i cudio se sto svi kukaju da je sex zamena znaka pozadi.Ee,kad sam najzad nabavio drugi znak,onda sam video svu muku .Nemoguca misija je nabaciti onaj mali Seger na osovinicu-2 prsta nekako i gurnes unutra ali fale ti bar jos 2 za koje nema ni mm mesta viska .Neki su ranije pisali na forumu da su u ocaju sekli ono limeno ojacanje poklopca gepeka,samo da bi zakacili osiguracic,koji,jelte,drzi sve na okupu .Cak mi je i @Soo covek dao neki "alatic" da zbudzim taj znak kako valja medjutim,jok ja ...

@pedja1212,u vezi klubskih desavanja koja te zanimaju a desavaju se cesto/redovno.
                      Sto se tice delova,vidi i sa eMetom .

Comment

• pedja1212
                        CBC Član
                        • 17.09.2008
                        • 33
                        • st.gallen topola

pozdrav svima izvinjavam se sto se nisam javljao nisam imao net ali ponovo sam u ch tako da sada mogu alfa je vrh ide kao luda nemam komentara sad tek vidim sta je snaga

Comment

• pedja1212
                          CBC Član
                          • 17.09.2008
                          • 33
                          • st.gallen topola

hocu da je prodam pa da uzmem opet neku drugu onu od 3000 ccm dali mislite da je 1300 eura mnogo

Comment

• QV lale
                            CBC Senator XXL
                            • 09.11.2005
                            • 734
                            • Zrenjanin (klek)

Koju od 3000 ?
                            Jeste druze...puno je ..Jaaaako tesko da ces ti to prodati ovde za te pare...
                            Originally posted by Sheta_Junior
                            ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• OMP
                              CBC Senator XXL
                              • 15.11.2004
                              • 458
                              • Krusevac

straci se kod nas krecu ispod 1000e, cesto 700-800e tesko za 1300e moze da se proda, kad bi mogla da se legalizuje tj prebaci na nase table legalno onda bi cifra bila i vise nego ok ali ovako tesko da neko moze sa njom nesto da uradi(legalno) sem da je kupi za delove a za tu svrhu se za mnogo manje pare nalaze takvi automobili
                              bolje probaj tamo da je prodas

Comment

Working...
                              X