yugo black magic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DEMI_ZR
    CBC Član
    • 21.09.2008
    • 35
    • zrenjanin

yugo black magic

evo i ja sam resio da predstavim mog yugica,do sada nikako nisam imao vremena ali posto sam vezan sada za krevet(bolestan sam) imam vremena na pretek...u pitanju je yugo 86 godiste,motor nekad bio italijan 1.1 a sada isto italijan ali 1.3 potpuno generalno sredjen sa nekim malim doradama cito da ide malo bolje. nekada je auto ovako izgledao

• DEMI_ZR
    CBC Član
    • 21.09.2008
    • 35
    • zrenjanin

panakon dve godine resio sam ponovo da mu menjam look i to je ovako bilo

Comment

• DEMI_ZR
      CBC Član
      • 21.09.2008
      • 35
      • zrenjanin

e to su bile lepe godine...benzin bio jeftin,pa se vozilo...a i BUDZILO se sve i svasta,tada sam sve isprobao i stvorio u glavi sliku kako taj auto stvarno treba da izgleda..pa se i zaposlio kod najboljeg autolakirera ovde kod nas pa sam mnoge stvari i naucio a i dobijao sam platicu koju sam stekao za yugica i za nimalo jeftin poduhvat,koji sledi

Comment

• DEMI_ZR
        CBC Član
        • 21.09.2008
        • 35
        • zrenjanin

evo ovako,ceo auto je rasturen,sve poskidano sa njega,znaci gola skoljka je ostala i onda je oteran kod moga druga Baneta Banča(plava 128-ica sa sljokicama iz ZR je njegov auto),posto je njegov cale jedan od 2-ice najboljih autolimara u gradu....da se odrade limarski radovi.covek je to odradio za nekih 2 nedelje i perfektno je odradio posao,zelim da mu se zahvalim na svemu sto je odradio za moj jugo...slike iz ovog perioda nemam,jako mi je zao da vidite sta covek radi..onda je autic doslepan u autolakiresku radionicu MIJATOVIC,gde sam ja radio i tu su radovi trajali skoro 7 meseci..polako ali sigurno..evo malo slika kako je to izgledalo..prvo je sve ubaceno u cni grund ili 4+1 kompakt prajmer..

Comment

• DEMI_ZR
          CBC Član
          • 21.09.2008
          • 35
          • zrenjanin

nakon toga ponovno smirglanje vodenom smirglom 800 i 1000 celoga auta..bilo je muke tada,nikad ga oslajfati..joj kad se setim samo..pa onda napokon i farbanje je doslo na red.evo i par reci o boji..u pitanju je troslojna metalik kameleon boja,prvo je ofarban u dve ruke sa crnom bazom za metalik boju helios,pa onda dve ruke kameleon boje takodje helios SILVER UNIVERSE.pa nakon toga 4 ruke ili 4 sloja laka.potroseno je 3litre crnog metalika,2litre SILVER UNIVERSE helios i 6 litara bezbojnog laka ukupna cena tog materjala kostala je 43000din za 2 litre silver universe,8800din 3 litre crnog metalika,7200din 6litara laka + 3300din 3litre hertera i 1000din razredjivac,u cenu nisam uracunao prethodne gitove,spric gitove smirgle podloge itd...znaci puno je to sve kostalo,ali krajnji rezultat je vredan svake pare..takodje hteo bih da se zahvali za autolakireske radove velikoj majsorcini i neprevazidjenom autolakireru čika SIMI MIJATOVIĆU koji mi je ovo sve omogucio i koji je ofarbao ovaj auto i mene naučio ovom zanatu to je jedan veliki covek i veliki radnik i jos jednom HVALA ČIKA SIMO..evo kako je sve izgledalo slike govore same za sebe..sija se ko pasja muda boske

Comment

• DEMI_ZR
            CBC Član
            • 21.09.2008
            • 35
            • zrenjanin

znaci boja je ludacka,u hladu i kad je oblacno izgleda kao obicna crna ali cim izadje sunce ili svetlo pokaze svoju pravu sliku ludilo od kristala i boja...

Comment

• DEMI_ZR
              CBC Član
              • 21.09.2008
              • 35
              • zrenjanin

e sad pomalo sklapanja,dampiranja i montaza daljinskog otvaranja jer su sve brave skinute u radionici novoj..

Comment

• DEMI_ZR
                CBC Član
                • 21.09.2008
                • 35
                • zrenjanin

nakon sto sam neke sitnice odradio,otisao sam kod mog drugara Baneta i on je ustupio radionicu na 5 dana,i puno mi pomogao da ubacimo motor,menjac i sastavimo auto do kraja...Banetu isto zelim puno da zahvalim,a i Damiru sto mi je nasao motor...hvala vam drugari bez vas nista..

to je jos dok nije potpuno sklopljen slike dalje ce biti jos u medjuvremenu stavljene 15" oz felne,niklovane lajsne,dupli dtm look remus,kozna recaro sedista itd..

Comment

• DEMI_ZR
                  CBC Član
                  • 21.09.2008
                  • 35
                  • zrenjanin

evo i slika novih cipelica koje su i sad na kolima..ovo je slika kada sam probao samo jednu i cisto radi poredjenja razlika izmedju 13" i 15"...sutra cu staviti nove slike..tj kako auto sada izgleda...pozz

Comment

• DEMI_ZR
                    CBC Član
                    • 21.09.2008
                    • 35
                    • zrenjanin

e da umalo da zaboravim a glavna stvar se sastavlja i sprema za novu godinu,novo SRCE koje je stiglo sve sa kolicima boske to sam nabavio preko mog drugara Damira izvadili motor iz nekog budzaka...ludilo

valjda ce ici dobro ....
                    sutra ce biti nove slike znaci kako sada auto izgleda..ima jos malo posla oko enterijera ali polako..

Comment

• srdjan_p
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2004
                      • 1915
                      • ZR

Oooo nije valjda da si se registrovao konacno!

Mozda zvuci kao reklama ali ako nekome bude trebao stvarno profi farbar obratite se na ovu adresu...

Comment

• Scirocco
                        CBC Senator XXL
                        • 28.01.2008
                        • 345
                        • Beograd

Svaka cast tom farbaru...ne znam uzivo kako izgleda, ali na slikama je vrh... koliko te je ispala farba i ruke...ako nije tajna naravno...
                        Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...

Comment

• DEMI_ZR
                          CBC Član
                          • 21.09.2008
                          • 35
                          • zrenjanin

pise gore svw koliko je kostalo...ma ja kazem najjaci autolakirer kod nas ubedljivi Sima Mijatovic...pozz

Comment

• Scirocco
                            CBC Senator XXL
                            • 28.01.2008
                            • 345
                            • Beograd

Sory... nisam video...sada sam pazljivo procitao sve...
                            Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...

Comment

• milannik
                              CBC Senator XXL
                              • 23.12.2004
                              • 1455
                              • Niš

Hehe, jos se secam naslova, kao juce da je bilo
                              "jugo bas brutality"
                              Lepo si ga sredio, sad je bas predivan.
                              Svaka ti cast na spremnost ovolikog ulaganja u jugica

Comment

Working...
                              X