Predstavljanje Zastave 1500 E

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NemanjaBn
    CBC Početnik
    • 20.09.2008
    • 3
    • Bijeljina

Predstavljanje Zastave 1500 E

Da se predstavim: Ja sam Nemanja. Zivim u Bijeljini, Republika Srpska. Moje auto je mezimac Zastave u 70-tim godinama i pocetkom 80-tih. Moja Zastava 1500 E, (Tristac) je 1979. godiste, napravljena po Fiatovoj licenci (Fiat 1300, 1500). Po mom misljenju je ovo najbolje auto koje je Zastava napravila- U pogledu kvaliteta limarije, motora, kocionog sistema, udobnosti.
    Ovo je auto sa 1500 kubika, 75 konja, postize solidnu brzinu. Kocioni sistem je briljantno uradjen ima diskove na sva cetiri tocka, dakle odlicno koci! Jos jedna veoma dobra stvar je hidraulicno kvacilo, koje odlikuje samo neka od najnovijih vozila. Udobnost je takodje zavidna, a omogucuje je kvalitetna amortizacija (gibnjevi).Sta jos reci... Volio bih stupiti u kontakt sa poznavaocima i vlasnicima tristaca i naravno razmijeniti misljenja sa njima i sa svima koje interesuje ovo auto!I ovo je Italijansko a Nase! Evo par slika mog auta, pozz!

• skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

respect za stanje auta
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Veljkokg
      CBC Član
      • 14.06.2008
      • 31
      • Ljubljana

!!!

Svaka čast!!! Uvek mi je drago da vidim da neko ovako dobro održava svoju mašinu!

Comment

• boki01
        CBC Veteran
        • 27.10.2005
        • 100
        • Jugoslavia

Auto je extra Ako mozes, okaci koju slicicu unutrasnjosti? Jesu li sedista kao kod Zastave 101 Confort i Special sa pokretnim naslonima za glavu ili su kao kod Supera gde je naslon za glavu integrisan sa sedistem!?
        Ljubitelj Francuza i dizela

Comment

• deki74
          CBC Veteran
          • 03.02.2008
          • 139
          • Beograd

Auto je super u tom autu sam se prvi put provozao na putu iz porodilista do kuce ali ima jedna sala u vezi tristaca neznam da li je znas a to je ako je ako su fiati1300 tristaci onda su ovi 1500 pistaci.Zasto se niko ne smeje!?

Comment

Working...
          X