ok, svakako ne bih isao ispod 225, ali su mi problem felne. 16-ice sa cetri srafa su retke, bar ja nisam nasao da valjaju. Nisam siguran da bi ga spustao, zadnji amorti su mi ok, ali prednji moraju da se menjaju, iako su novi, bilstain, ali uljni, zeznuo me majstor. Do sad sam delove nabavljao iz Sapca, ali ako ima negde u BG-u, bio bih zahvalan na infu?
Audi 80 b4 2.3e
Collapse
X
-
nije problem naci 16'' 4x108 jer to nosi i pezo i ford i jos ne znam koji bese. ima neki momak ovde na forumu reklamira nekog lika iz kagujevca sa felnama. bile su extra borbet 16'' x 9J za 300e . sto se amortizera tice, kod njega fab ricki ide pozadi gas napred ulje. ako stavis i napred gas bice pretvrd i izlomices ga nacisto. inace izgleda opako kas se spusti i stavi 225/50-16deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Aha važi što ih ima... ja se ubio da nađem neke normalne felne 16'ice u 4x108 promeru za moju Sierru...
Sve su bile neke šlj felne i svi su tražili neke degenske cifre tipa 400 eura samo za felne bez guma... pa sam na kraju odustao i ostavio moje 15'ice.
Budi strpljiv samo... naleteće već neštofordclubserbia.org
Comment
-
-
druze, ja kad sam prodavao felne i gume sa mog kupea niko se nije javljao. bile su ko nove Artec petokrake. ne znam gde si trazio. ja uvek nadjem ono sto mi treba a sve do sada sam uglavnom kupovao na autopijaci subotom samo sto treba ici svaki vikend a ne odes jednom, nema i kao nema sanse da se nadje...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Nasao sam bilstain prednje amortizere-polu gasne, koje fabrika preporucuje kao neke polu sport, bas iz kataloga za b4 2.3. Cekam kod Danka da se pojave neke 16-ice, kod njega mogu da dam moje i da doplatim.
Sto se tice spustanja, znam da jako dobro izgleda, imao sam priliku da vozim b4 2.8 spusten, ali ovaj auto sluzi i da se ode na plac i svuda po malo, a moja keva ume itekako da ga natovari. Tako da to bas i ne bih radio.
Nadam se nekom a4 na prolece, ako bude onog snizenja carine i poreza, pa ce on da bude radjen za moju dusu.
Comment
-
-
A kad uzmes felne, javi mi se da ti prodam gume
Imam tri kao nove BARUM BRAVURIS 225/50/16 za smesnu cenu od 100e, kupis jos jednu (mozes i novu) i bog da te vidi
To su inace Zverkove gume sa bivseg istog takvog Audija tako da pasu sigurno i ne cesu rubove i slicno.
Pozzz
Comment
-
-
htedoh da napisem ali ne znam zasto nisam da bi mozda ulje-gas bila najbolja varijanta pogotovo sto kako kazes se auto tovari . eto, ako nadjes felne imas gume kod shoneta. maltene nove, presle par hiljada km.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
ja sam sa 16'' na B4 2.3 imao lose iskustvo sto se prednjeg trapa tice. doduse bilo je nesto manje od 225/50 , ne mogu tacno da se setim dimenzije bese davno mislim da je bilo 215/45... ali sam na kupeu bio prezadovoljan tom dimenzijom (225/50). e sad, kupe ima malo jaci trap od tog B4 tako da je mozda i to bilo presudno.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
jedan ortak ima 16-ice na b4 2.0 onaj slabiji, 90 ks, i nema nikakvih problema, i to bas 225/50
pa mi je logicno da 2.3 tek nece imati problema.
A vidim ljudi stavljaju na mnogo manje i slabije automobile i vece felne od 16.
Ne znam sta da radim, sad me zeza rikverc svetla, a nisu zice u prekidu tamo kod gepeka,gde se savijaju?
pozz
Comment
-
Comment