Postoji atmosferski dizel 1.6 54ks, turbo dizel 70ks, i turbo dizel sa interkulerom 80ks. Postoji i verzija turbo dizela bez interkulera sa katalizatorom samo za odredjena trzista koja je imala ravno 60ks.
Da, kod nas ima najvise td-a sa 70 ks, mada je jedan moj drugar skoro uzeo od 60, do tad nisam ni znao da postoji. Mada, razlika izmedju 70 i 80 konja nije samo u intercooleru, i turbina je drugacija
Inace, sto se tice farbe, natpis Madison i plava linija po sredini na autu je naziv serije, tako da je sigurno prva farba.
Kulturan Golf, dopada mi se prednji GTI spojler. Možda mi je i lepši od dubokog branika... onako old school. Što se mene tiče, nema veze što je sa 5 vrata ali par detalja mi je bzvz. Peglan gepek je lep uz duboki branik, kad se na braniku napravi ležište za tablicu. Ovako mi deluje nedovršeno, kao da si privremeno okačio tablicu tu. Sa druge strane, jedan si od retkih koji je uklonio brisač; ružan ali koristan, mada i ja sam moj maknuo pa znam da se bez njega može. Bravo za to Kad si već radio gepek mogao si da ukloniš i znak pošto je ispod udubljenje, a ako si krenuo ka clean izgledu odlepi i Golf. Da si hteo što bliže farbici onda bi i delovao retro , ali ovako znak kvari utisak gepeka... A povrh svega je i očigledno koji je auto u pitanju. Patosnice bljak, čukice podržavam jer služe svrsi. Šteta što gepek nema originalni spojler i vinil oko prozora, mada to su stvari koje možeš odraditi u svojoj režiji. Spuštanje 3cm nije drastično ali je efektivno.
Jedno pitanje: zar '90. nisu već duboki branici i servo kao standard? Vidim da nemaš leptire na staklima ali sam ubeđen za ovo... ili je od '91???
Znak ispod gepeka sam hteo da uklonim, ali mi je limar rekao ce mozda popucati git, mada mi je i na vratima malo popucao, izgleda da se svima to desava...
Auto u svakom slucaju nije jos gotov, tezim ka clean look-u, tako da mozda u buduce vreme skinem i znak, i sve sto je visak, barem po meni.
Sto se tice godista, 90-o je godiste, ali kraj 90., mislim da je Novembar u pitanju, tako da su neki delovi pravljeni kao za 91 ( remenica alternatora je plica itd.) i ima servo. Branici su i dalje ugradjivani plitki i nakon 90. god., verovatno po zelji kupca, nisam siguran. Meni se plitki branici bise svidjaju, vise su mi old school, i izvorni za mk2.
Brisac sam uklonio jer mi je stvarno deluje ruzno, na nekim automobilima sa peglanim gepekom i ne stoji lose, ali na golfu je bas visak.
Razmisljam se jos uvek da li da stavim spojler na vrhu gepeka, mislim na onaj tanki, mozda ce se lepo uklopiti posto imam i plastike na rubovima, ali nisam jos siguran da li da odradim to.
Hvala na savetima
Za taj spojler sa GT verzija ces trebati mijenjati i zadnju sajbu. Brisac bih vratio nazad jer iznad 40kmh po kisi zadnji brisac je naprosto nepohodan kod svih auta takvog oblika(golf, yugo i sl.). Osim sto mi se ne dopada "zatvaranje" gepeka golf je kulturan, pogotovo kad vidim kakvih sve ima
Meni brisac ni ranije nije radio, tako da kao da ga nisam imao i navikao sam se, a stvarno mi mnogo ruzno izgleda brisac na dvojci sa zatvorenim vratima...Meni su jos zatamljena stakla, tako kad padne kisha
Ali, sve je stvar navike, ako ljudi mogu da voze pik-ap-ove koji nemaju staklo uposte, mogu i ja
A sto se tice spushtanja, stavljene su Konijeve zute opruge napred, i auto se spustio samo 1.5cm. Uporedili smo duzinu opruga kad smo skinuli fabricke i stvarno su bile krace samo za 1.5cm A pozadi nismo uspeli da odvrnemo glupi sraf posto sam sa drugarom menjao pa nismo zamenili opruge. Mada se tih 1.5cm ne primecuju bas, jer je golf valjda fabricki visi napred.
Pa nisam primetio razliku u performansama sa ovim oprugama, jer nisam menjao amorte. S obzirom da je ET felni manji za 10 u odnosu na dozvoljen fabricki, kacio mi je rub sa 4 ljudi u autu, pa sam stavio one gumice na opruge i sad moze petoro da se vozi, ali sa malo prtljaga
Tako da ako budem spushtao, menjacu i amorte, mada mislim da necu jos uvek to da radim, pored mene i keva vozi auto, a izbegavanje rupa joj nije specijalnost
Malo da osvezim temu hehe, kupljene su druge felne, BBS RS, koje su bile unakazene, necete verovati neko je felne prefarbao sprejom, a bile su fabricke zlatne sa ispoloianim rubovima Evo kako tece sredjivanje, a sredjuje ih Yupower by the way
Ovakve su bile:
Pa je skinuta farba:
I poliranje se privodi kraju, a srce ce biti u boji auta, i srafovi verovatno ukoliko ne uspe Bora da ih hromira...
I rucica menjaca je ispolirana blink blink
Planiram spushtanje neko, ali otom potom, videcu koliko cu jos potrositi na felne, pa sta pretekne
Felne su vrh..... Prava GTI felna.... Svaka cast na izboru...
Reci mi jesi li rucicu menjaca lakirao posle poliranja....
A sto se tice opruga, mislim da ti nije bas pametno da stavljas te gume na opruge... Govorim ti iz licnog iskustva, ja sam imao tri gume na jednoj oprugi, posle nekog vremena su sve tri bile na jednom mestu (nisu bile pravilno rasporedjene kao kad sam ih montirao), nakon cega mi se jedna opruga iskrivila..... pa sam morao da manjam opruge... tako da sada kad budes promenio felne, moj savet ti je da skines te gume sa opruga i obavezno proveri da se neka nije iskrivila....
Hvala na komentaru, felne su otisle na farbanje, srce ce u boju auta, evo slike na suncu, stavite naocare
Inace sa srafova sam metalnom cetkom na brusili skinuo farbu i oni su fabricki cinkovani tako da cu ih tako ostaviti, malo su matirali ali ok izgledaju
Rucicu menjaca nisam lakirao iz istog razloga kao i za felne jer mi je drug rekao da nema shanse da se izlakira jer ce lak spasti nakon prvog pranja, on je lakirao svoje felne i to se desilo
A gumice su mi privremeno resenje jer su mi malo amorti otisli pa mi je kacio rub kad sednu petoro ljudi zbog et25...Na prolece cu verovatno da stavim sportske opruge i da amorte kratim i tvrdo napunim
Lepo lepo...nema sta...a kazi mi koliko jota ima felna...i koje gume stavljas na ove felne...koji promer?
P.S. Sto pre stavljaj amorte i opruge...to ti je veoma bitna stvar na autu...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment