S obzirom da sam bio prisutan na skupu,red bi bio da se predstavim.Zivim u PG,a virusom ALFE sam zarazen jos kad sam kao mali pojeo supu od djeteline sa cetiri lista
Inace oduvijek gajim ljubav prema italijanskim automobilima.A prije nesto vise od godinu dana postao sam vlasnik crvene ALFE 155 1.7 T.SPARK.Cijena je bila 2.200eur,ali s obzirom da sam poznavao vlasnika placa,koji je znao koji sam zaludjenik za Alfe,kupljena je za 1.500.Prije Alfe vozo sam opel kadett,koji sam kupio pod prijetnjom roditelja da ce me izbaciti iz kuce ako kupim Alfu 33.Neko im je napunio glavu kako se Alfe lako prevrcu,puno trose,i lako se kvare.Da skratim pricu,posle par mjeseci prodao sam opela i kupio Alfu 155,sa kojom sam prezadovoljan.Sto se tice slika,postavicu ih cim naucim kako se to radi
mada je ima na par slika sa skupa u KG,crvena sa bijelim bocnim linijama.Ne treba da napominjem da za sad dobro branim boje ALFA ROMEA trkajuci se sa raznim BMW-ima,GOLFOVIMA,HONDAMA,a tu su i 2 PORSCHEA 924.Naravno svi su ostali iza,mada sam siguran da niko od Alfista nije bio manje uspjesan u demonstraciji italijanske tehnike.Toliko za sad.

Comment