sreca pa tu ima fabricko udubljenje tako i s druge strane i nazad pa se neprimjeti sad kad sam ga ofarbo njegovom farbom.
moja suza
Collapse
X
-
Slijedeći put povlači ručnu i ostavljaj auto u brzini... zabisli da si bio pod autom.you want to kick my ass? Well, give your best shot
Comment
-
-
ma bio je u brzini i rucna povucena.
da mi je neko ovo pricao ja bih mu se smijao i reko da je amater a ovako moram da cutim.
ma sjebana mi dizalica nije bilo toliko do mene tj mozda i jeste jer sam primjetio da zna da popusti i trebao sam da je mjenjam ili podbacim nesto jer uvijek bas uvijek podbacim neko drvo ili rezervnu gumu za nedaj Boze ali eto desilo se sad kad nisam.Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
Da li neko zna kako se izvlace takva ulubljenja iz pragova.
Predhodni vlasnik nije dovoljno zavukao dizalicu na onaj falc nego je podbacio pod prag pa ulubio....
Da li se to moze nekako i kako je najbolje izvuci?ponika marke ROG :-)
Comment
-
-
Originally posted by ciklonDa li neko zna kako se izvlace takva ulubljenja iz pragova.
Predhodni vlasnik nije dovoljno zavukao dizalicu na onaj falc nego je podbacio pod prag pa ulubio....
Da li se to moze nekako i kako je najbolje izvuci?Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
jbg nije dosao fabricki.ja sam jednom sve pregledo od rezervoara pa do pumpe i nema.nakraju sam pitao jednog maistora i on kaze da taj filter nije ugradivan u ovaj model.
da je svabo znao da ce se kadett vozat po nasim cestama i tocit nase gorivo ugradio bi 5 takvi filtera i jos mnogo toga...
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
eh danas je 1.put od kako imamo kadetta da mu je nestalo goriva(18godina).
-krenuo ja na malo manje putovanje nekih 200km a posto mi plovak ne radi odprilike imao sam jos sigurnih 30km da predem pa da moram da natocim(uvjek sam ostavljao da ima).
prodem ja lijepo kraj 2 pumpe nekih 4km od kuce a u glavi razmisljam nasut cu na slijedecoj gdje je kvalitetnije kad ono samo pode usporavat ja u 3. isto i uspijem ga tako ugasenog smotat u dvoriste maistora koji ga odrzava.Sreca u nesreci.malo me je zeznuo...nece vise
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
evo veceras sam nakon duzeg vremena procepio malo suzanu.
trkao sam se sa drugarom koji je tek polozio a malo voli da se kurci s audijem 100 2.5d.iako je njegov motor dosta jaci na 160km/h njega nije bilo u retrovizoru.a da ponovim da imam 4 brzine i da gas nije bio do poda i nisu odpadali djelovi,mogao je jos ali morao sam da se iskljucim za grad.OPEL je vrh!!!Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
Comment