Mozda je beli GTI ustvari beli grom....Juice...
Bmw E30
Collapse
X
-
Originally posted by zverkokoko si platio felne, uh, kako bi meni legle... meni se ove mnogo svidjaju. btw, osvetlacu ti ja obraz ako sretnem tog GTIja
Zvukovi auspuha su nam se pomesali u tunelu pre cvetka i matori kada smo krenuli na dole przio sam masinu ali sam mu bio iza ****ta nisam ga mogao prsestici.. Neki celavi ga vozi fura sparco pojas pozadiKbo
Comment
-
-
Originally posted by NikshaMozda je beli GTI ustvari beli grom....Juice...
Mada je moj ortak suvozac mislio da jeste Juice, Golf identican Juicevom-coupe BeliKbo
Comment
-
-
Pa svi golfovi su isti.
Koliko ima konja taj 1.6 fabrcki?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
-
Nemojte zezati coveka za felne. . .
Sto bi starac rekao... treba uskladiti godiste automobila sa felnom iz tog perioda, ovo je kockast auto, sa ovim spojlerima moza samo neka old school felna da dodje u obzir!!!
Smnesno bi bilo ( sve i da raspon rupa odgovara ) staviti neke felne prilagodjene za e46 ili za e90 na kocku!!
Comment
-
-
-
Originally posted by TOKYONemojte zezati coveka za felne. . .
Sto bi starac rekao... treba uskladiti godiste automobila sa felnom iz tog perioda, ovo je kockast auto, sa ovim spojlerima moza samo neka old school felna da dodje u obzir!!!
Smnesno bi bilo ( sve i da raspon rupa odgovara ) staviti neke felne prilagodjene za e46 ili za e90 na kocku!!
Kbo
Comment
-
-
ima tu istine mada svako je vidi na svoj nacin tj da ne potezem sad onu frazu o okusima. elem, ako ti se ne budu vide svidjale nacicemo neke prikladnije za kocku a ja bi probo te jer kapirm da bi kod mene bile fes.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Comment
-
Comment