hvala matori, mada se još i ne primećuje izvana ništa toliko posebno ali biće valda uskoro malo primetnijih promena
Black SUV
Collapse
X
-
Svaka cast za klip...lepo odradjen...ali maceta je objasnila neke stvari...nadam se samo da nisi izgrebao auto kada si se provlacio onako...?
Autic ti je lep skroz...samo tako nastavi da ga sredjujes...Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
hvala! za nas amatere odlično, ceo taj put smo morali raskrčiti i zato je ta mačeta i služila, tako da se nije nimalo izgrebao, a mislili smo da će biti kao zebra kad stignemo, izdržljiv neki lak
trenutno je u toku pronaleženje ili izrada pragova (gazišta), ima malo muke ali rešiće se, jer u suprotnom ne bi bilo zanimljivo
Comment
-
-
ništa novo samo par malih klipova koliko može da navuče ovako stock bez ijedne prerade oko motora, filtera i izduva
nemojte da mislite da ja ovako vozim i pogotovo po ovakvim uslovima, tu sam ga samo malo i na vrlo kratko stiso da vidim da nisu zapušile dizne
ovde se razišla magla, a evo i potrošnje pri konstantnoj brzini
i još jedan usput, i razlog zašto ne treba jurcati jer svaki sekund može nešto da izleti
...
Comment
-
-
Au jbt koja potrosnja!Haos! Svaka tebi cast, das godisnje na gorivo novac kojim bi mogao da kupis jos dva automobila!
Muzika dobra!
A za izletanje,idi bre, ja reko neka zivotinjka ili tako nesto bas opasno, a ovo sto se tebi desilo da auto ispred tebe obilazi kamion vozeci 140km\h je svakodnenva pojava!
Meni su recimo na obrenovackom putu izleteli konji na sred puta.
Comment
-
-
to je potrošnja pri toj brzini, dok je prosek oko 8,5 na otvorenom i 10 gradska, a za izletanje jbg ne vidi se dobro fonom je snimano ali pri brzini od 200 mi iskočio ali srećom nisam bio baš jako blizu tako da ne treba jurcati, jednom u nekom selu u Sremu mi je krava izletela i malo je falilo da je pomuzem
Comment
-
-
Auto ti je prećerano dobro i lijepo, svaka čast na izbor! No mi ti spineri nekako odudaraju od forme, mislim nijesam ih viđeo uživo nikad al pretpostavljam da se to nešto vrti, okreće i bjesni... Mada tvoj je auto, ti znaš najbolje kako ćeš i samo naporijed u radovi. Pozdrav.
Comment
-
-
black SUV je bombonkvalitetne ideje imas pa necu ti filozofirati i predlagati sta dalje
samo cu ti reci da skines taj filmic gdje ides 200kmh jer policija je pocela sprovoditi neke istrage i kaznjavati ... Prakticno serviras im dokaz protiv sebe
)
Pozdrav i ajde mjenjaj nesto na autu da vidimo kako izgleda
Comment
-
Comment