Pozdrav svima! Evo ga jos jedan neobicni japanac!

I malo iznutra!

U pitanju je Mitsubishi Galant karavan v6,2.500 kubika benzinac sa venturi plinom.Kod mene je godinu dana i za to vreme smo se super druzili-bez negativnih iznenadjenja!Proizveden je '99 god. i preso je(pravih)177.000. Totalni je full,sa krem kozom i panorama krovom. Redak i(po mojim merilima)odlican auto! nastavak sutra,odoh da =]

I malo iznutra!

U pitanju je Mitsubishi Galant karavan v6,2.500 kubika benzinac sa venturi plinom.Kod mene je godinu dana i za to vreme smo se super druzili-bez negativnih iznenadjenja!Proizveden je '99 god. i preso je(pravih)177.000. Totalni je full,sa krem kozom i panorama krovom. Redak i(po mojim merilima)odlican auto! nastavak sutra,odoh da =]
Mada i nije mi zao,voznja je za sve pare! MILOS:Ja sam vlasnik auto servisa za japanska vozila,tako da bas i nisam kompetentan sto se tice zastupnistava i cena delova po radnjama.Sa mog aspekta,izuzetno je povoljan za odrzavanje! Prodajem(prodavao sam)ga iz vise razloga.Osnovni je sto je auto prevelik za mene i moje potrebe,drugi je sto nemam vise nijednu Alfu(romeo) u garazi,a bez Alfe-nevalja!Treci je sto mi treba jos jedan terenac za vucu slep prikolice,a osnovni sto bi ovih dana trebalo da mi bude gotov Bugarski pasos! Mada mi se cini da cu da ga atestiram kao teretno i ostavim zauvek u svom vlasnistvu! Sheta_Junior: Hvala! Isti ovakav Galant u Sofiji kosta 2.300e,a registracija 80e!

ta cu,neizleciva bolest!
Comment