Nikad se na zna
Opel ASTRA GSI 16v by vlada08
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
svaka cast sibi, ni ja ove felne ne dam, ostavljam ih za drugi auto, isto opel, ali ce biti casual varijanta, dobre felne xenon, muzika, stize update i nova tema uskoro, mozda cak i sutra, posluso sam neke ljude i odistao od sr, na neko vreme, jebiga sta da se radi, ne ide auto da se vozi svaki dan i na sr, bice to jedan stranac samo za to, ne odustajem tako lako
Comment
-
-
-
-
Originally posted by vlada08sibi opasno si me zajebao, o tome cemo kad se vidimo ,necu ovako javno, postao si pravi preprodavac polovnih automobila, ne ljutim se nista ozbiljno, samo da mi kazes nesto iskreno
Comment
-
-
nije otisla, vrato sam coveku kaparu, jebiga mnogo volim ovaj auto da bi se zbog kretena s drugog foruma zajebao da je prodam, pricaju razne price, sta ces ljubomorni ljudi
@ibiza
izvinjavam se ovom prilikom sibiju, covek me je ispostovao i izpricao mi je sve o autu kad sam ga kupovao, istoriju moje astre nemam pojma ko sve zna i boli me uvo, ja sam autom prezadovoljan, povlacim se iz price sr, jer mi se cini da me pojedinci smatraju za veliku konkurenciju, sto nije tacno, zato se sklanjam do dajnjeg, svima preporucujem ko ce u buduce voziti sr, neka vozi za sebe samo sto dalje od street fighters racing tima, to jest frenkija
Comment
-
-
-
Originally posted by vlada08izvinjavam se ovom prilikom sibiju, covek me je ispostovao i izpricao mi je sve o autu kad sam ga kupovao, istoriju moje astre nemam pojma ko sve zna i boli me uvo, ja sam autom prezadovoljan, povlacim se iz price sr, jer mi se cini da me pojedinci smatraju za veliku konkurenciju, sto nije tacno, zato se sklanjam do dajnjeg, svima preporucujem ko ce u buduce voziti sr, neka vozi za sebe samo sto dalje od street fighters racing tima, to jest frenkija
Za mene je to hoby i zayebancija a ne kao za neke srcani zivac
Dobar deo yayara i secikesa je tamo,svaka cast izuzecima!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
ma necu da se macujem sa njima uopste druzi me sa ljudima kojima je stalo do druzenja, vozim auto i boli me uvo, planovi za astru, odradicu sve sto sam planirao pa ako odlucim da idem na sr, idem a ako ne bice samo za ulicu, tu sam najmirniji, jer znam da ako odem svasta ce biti
Comment
-
Comment