a drugo sam hteo da pitam,posto sam ja letos u americi (tacnije,cale i ja) iznajmio mustanga kabrioleta ali onog osnovnog sa v6 motorom. utisak koji sam ja stekao je bio vise nego razocaravajuci,pre svega mislim na automatski menjac koji je bas nekako lose nastelovan i menja brzine nekako haoticno. auto ide odlicno (pogotove za nase uslove ) kad se nagazi do poda,ali lezanje u krivini mi takodje bilo cudno. nekako rasklimano je delovao. e sad,mozda je to bio taj od rent a car-a razdrdan,mada je na satu imao samo 8k milja. onda plastika unutra mi je delovala jeftino,bas je bio propao auto za tih 8k milja. slazem se da nije odrzavan kako treba verovatno,ali svejedno,bas se vidi.
pretpostavljam da je sa gt-om drugacija prica i unutra a i sto se tice voznje,pogotovo zbog manuelnog menjaca svaka cast na odabiru. a auto kao auto je stvarno atraktivan i veoma cenjen u americi,prakticno ikona.
Andrej, znam o kakvim modelima pricas, gledao sam nekoliko Mustanga V6 za kupovinu koji su pre bili rentali. I mene su jako razocarali jer se vidi da se ljudi izivljavali na njima. Interior sa izgreban, a motor se raspada iako su imali ispod 50,000 milja na satu.
Ja sam probao novi 2009 Mustang V6 i utisak je poprilicno dobar. Nije mocan kao V8, ali mi se isto dopao (bio je isto sa manualnim menjacem).
Za interior na mom Mustangu nemam zamerki, sve je odlicno uradjeno.
Starog Mustanga nisam hteo da prodam posto su mi nudili $4,500 za njega. Steta ga je bilo prodavati jer ima samo 50,000 milja na satu. Tako da ce ga moj cale voziti, sto meni bas odgovara jer mi sada ostaje F-150 za zimsku voznju (do sada cale je vozio F-150).
Trebace mi vremena da se naviknem na ovu snagu. Kad vozim u gradu uvek vozim brze nego sto mislim da vozim
tako da verujem da cu se jednom tako zaletiti, zaboraviti koliko vozim i popiti kaznu.
Ama brate neka ih, nek naplate , kad je puno srce ,
a mozda ce i neki razumeti kad ti vidi osmeh na licu
samo napred i uzivaj .
Video sam jedan ovde u komsiluku (Kanada) i dobro izgleda... ali nisam cuo zvuk...
Davno sam imao Lincoln Mark8 i on je imao slican motor V8, mislim oko 280 i nesto HP...
Danas idem nazad za Beograd, ali sledeci put ima da se provozam do tebe
Comment