automatsku klimu ti samo podesis temperaturu, ona radi sve ostalo, pojacava duvanje, smanjuje duvanje menja pravac i sve ostalo, u sustini nista spektakularno...
jos jednom svaka cast za auto nista bez V8... samo pali gume....
inace sam i ja govorio kao ne treba mi previse snaga ja vozim polako, cvrc polako, sreca te na selu nema policije...
jesu to kozna sedista, jel to standardna oprema...
Prvo da cestitam na automobilu,nisam ljubitelj USA automobila ali bih rado provozao svaki uzivaj u puno predjenih km/milja
Drugo,automatka klima pored manuelnog,poseduje i atomatski mod u kome sama podesava temperaturu u zavisnosti od spoljasnje temperature,ima rad u dve zone,posebno leva i posebno desna,sto znaci da ako hoces da tebi na vozacevoj strani bude 24 C a tvom suvozacu 28C moze lako da se namesti...mozda i nemaju sve automatske klime ovo za zone ali ja sam samo na takve nailazio...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Sa zakasnjenjem zakasnio sam da pohvalim extra izbor..jako lepa makinal!!
Ako pricamo o Americkom dobrom automobilu odma pomislim na Mustanga..najjace izdanje, zelim da istrcis stim konjem puuuno km!!!
Dva puta sam video uzivo ovaj auto. Jedva me zena odvojila od njega u Grckoj, a drugi put na semaforu pored mene stao Predrag Drobnjak sa istim takvim crnim GT.
Kad bi mi dzep bio dovoljno dubok, ova masina bi bila u uzem izboru definitivno.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment