Kao sto neko rece kad bi imao mogucnosti jedini amercki auto koji bih kupio je mustang. Nek nije najjaci nek nije najmoderniji i sta ti ja znam al ima dusu
Obavezno neki snimak kako motor brunda pa na youtube da podelis sa nama.
Nek se dobro i dugo nazuljas na sedlo
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Znam da nisi nesto naklonjen modovima ali 05-08 Stang ima jako siroku paletu stvari koje mozes staviti na njega bilo da se radi o estetici ili o poboljsanju performansi. Iskreno, da je to moj auto, stavio bi mu par dodatala, nista preterano ali skroz u muscle fazonu
KR Hood
Sekvencijelna zadnja svetla, kao nekad na Cougaru ili Tbirdu...
American Racing Shelby Razor felne
ima ih u svim dimenzijama i mogu da budu silver, chrome, titanium ili black out, bilo koja varijanta je super i cucalo bi dobro uz boju koju imas
Znam da ne volis Ducktail ali ne izgleda lose...
Mozda neki mali chin spoiler, cisto da upotpuni paket...
Znam da nisi nesto naklonjen modovima ali 05-08 Stang ima jako siroku paletu stvari koje mozes staviti na njega bilo da se radi o estetici ili o poboljsanju performansi. Iskreno, da je to moj auto, stavio bi mu par dodatala, nista preterano ali skroz u muscle fazonu
Evo sta je plan, ali ne odmah.
Neki manji body kit, u ovom stilu.
Prednji zmigavci definitivno moraju biti clear, ovi narandzasti mi se nikako ne svidjaju.
I ovakva prednja svetla, izgledaju mnogo lepse od onih stock.
Hocu da predjem sa sportskog coupe na luksuzni sedan. GTI je sportski coupe, a A6 i A8 luksuzni sedani. Isto kao sto je Mustang sportski coupe, a MKS luksuzni sedan.
Comment