Ne, to nije ni priblizno najmocniji Mustang. To je obican Shelby GT sa 315 hp. Od mocnijih postoje Shelby sa 500 hp (GT500), 590 hp (GT500KR) i 720 hp (GT500KR Super Snake).
Stigao jos jedan Mustang
Collapse
X
-
Upsss... sorry nije to ta slika (gledao sam je na thumbnails u folderu) radi se ovom mustangu
to je GT 500 limited edition sa Carroll Shelby-jevim ugraviranim potpisom na instrument tabli,gazda nije ostavljao napojnice tako da ga nismo shtedeli,jetta je sredjivana za 1/4m ali je nekih 150ks kraca od njega poshto taj GT 500 nema stvarnih 500ks kako pishe nego 450ks kad su ga testirali u Top Gear-u, opet nije mogao da je dobije
Comment
-
-
Originally posted by dalii ako sam veliki muscule car ljubitelj ovaj me je malo razocharao,mozda zbog velikog prisustva nemachkih i italijanskih "ergela" koje smo vozili tokom sezone ali sama pojava da sam ga pokidao sa jettom 1.8T koja je podignuta na 300KS me je uzasno razocharala Mislim to je moje mishljenje
Jetta nema teorije da ima manje od 1000kg.shuto-expressway.com
Comment
-
-
hehe pa ja nisam ni napisao da jetta ima manje od 1000KG, koji 1/4m tachno ima ne znam,a pravo da ti kazem nisam ni pitao,to je jetta od tog lika sa kojim sam radio. Jetta ima stage 3 turbo,remapirana,pomeren limiter,ubachen short shift,stage 3 IC... to su sve stvari koje mi je on rekao da je radio + josh mnogo toga shto se vec ne secam,motor je shtelovala neka poznata tunerska firma i turbo rupa je skoro potpuno eliminisana a to je i moguci razlog zashto shelby nije mogao da je dobije jer jetta apsolutno ne gubi snagu pri shaltanju nego vuche kao blesava,ja nisam mogao da verujem pa smo se zamenili i opet je bio isti rezultat, ovu su slike jette
nemoj da pomislish da te lazem ili tako neshto,kazem ti da sam i ja ljubitelj muscule automobila ali nije imao shanse.Posle je stigao i WCC Mustang ali je jetta tada bila na ugradnju WON-a a njegov gazda nikome nije davao da ga vozi tako da nismo mogli da se oprobamo sa njim
Comment
-
-
hehe pa sama pomisao da moze da pokida stock Shelby GT500 u onome za shta je on napravljen opravdava svaku modifikaciju... naravno nije ni ona svemoguca,trebali smo ja i taj lik da se trkamo on u jetti a ja u
challenger SRT 6.1 HEMI kada je bila njegova promocija u hotelu,ali je tad doshao na posao sa svojim passatom VR6 a i chalenger je na svu nesrecu bio automaticPozz
Comment
-
Comment