jos jedna 323f bg

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MarsI
    CBC Član
    • 06.08.2008
    • 31
    • bg

jos jedna 323f bg

Evo konacno nadjoh vremena, pre nego stavim zimske gume na celicnim felnama, da uslikam i predstavim svoju 323, koju sam uzeo pre oko 2 meseca. U pitanju je 1.6 16v karburator 90' godiste, sa vec ugradjenim plinom i 209000km na satu. Nema servo, ima podizace na sva 4 i podesiv volan... a da i siber koji radi

Do sada sam presao nesto malo manje od 2000km, uradio neke sitnice, medju kojima i zamenu kvacila, i extra sam zadovoljan. Trosi mi negde oko 11-12l plina u kombinovanoj voznji... Imam jos nekoliko sitnica da uradim, da sredim/kupim volan (posto ovome na jednom delu fali ona guma, ne vidi se od navlake koja je na volanu), zamenim soferku, servisiram karb, i mozda jos po nesto sitno...
    Inace obzirom da sam pusac, velika mi je zamerka sto se pepeljara nalazi na mnogo nezgodnom mestu, tako da cu morati neku improvizaciju da napravim... Probacu da nadjem od nekog drugog auta, pepeljaru koju bih mogao da uglavim u pregradu ispod kasetofona. Ako neko ima ideju od kog auta bi moglo da se upasuje, ili kako da sam napravim neka pomaze...
  • PRESRETAC
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2007
    • 333
    • BG
    • Grande punto 1.4T

pozdrav i dobrodosao...fina mazda...sto se tice pepeljare imaju da se kupe one na magnet ili da se kace kao onaj osvezivac za kola ili drzac za mobilni...imas u AUTO SPORT-u na banovom brdetu...
    sigpic

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

Super izgleda a ima i lajsne za tim pati pola populacije ovde

Nek je sa srecom i da se navozas.Dobar je i dvostruki izduv fino joj lezi.
      I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• MaRe_
        CBC Senator
        • 20.02.2008
        • 248
        • Nish/SRBIJA

Lepa mazdica jel si planirao nesto da je radis ili??? Inace za pepeljaru mislim da moze od 626 GC ili 323 BF

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• burazDalton
          CBC Član
          • 03.01.2008
          • 45
          • Ivanić Grad (CRO)

Odlicno izgleda F-ica!

Steta sta Grofa nema, ne znam jel i tu logiran, on bi uzivao da vidi japanskog Opela (desna felga ima Opelov znak), nasladjivao bi se ko manijak!

No, da stavimo to na stranu, stvarno mi se svidja auto

Comment

• stnebojsa
            CBC Član
            • 05.09.2008
            • 24
            • Pirot

Sto me ova Mazda podseca na jednu sto vidjam svaki dan
            Super je. Da te sluzi jos dugo, dugo..... Reci mi, jel joj to prva boja ili je farbana?
            Sto se tice problema sa pepeljarom, imam odlicnu ideju!

OSTAVI PUSENJE!
            Steta je da smradis takav auto. Predhodni vlasnik moje je takodje bio strastveni pusac. Mislim da sedista i dalje mirisu na duvan, a sto je najgore ima na par mesta i malih izgorotina od zara

Comment

• MarsI
              CBC Član
              • 06.08.2008
              • 31
              • bg

hvala drugari...

inace juce mi ode dihtung glave motora

nisam planirao nista spec. da radim, evenutalno da ugradim servo i zatamnim stakla, ali sve to otom potom jer me ceka registracija uskoro...
              nije prva boja, radjena je limarija, vidi se po tome sto nema crnih pragova...

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Auf... Bas nezgodna stvar
                Nadam se da ces to brzo da resis.

Comment

• amavrenski
                  CBC Senator XXL
                  • 08.08.2008
                  • 306
                  • Zrenjanin

eh kad smo kod registracije. ja sam mog u sredu registrovao. odrali su me 24.956 din. strasno!

Comment

• MarsI
                    CBC Član
                    • 06.08.2008
                    • 31
                    • bg

uf kolega oladi me, al se malo pribrah i videh da ti ipak vozis gt. meni je valjda negde oko 16k. ode sad skoro pa 2/3 registracije na ebeni dihtung glave grr...

Comment

• amavrenski
                      CBC Senator XXL
                      • 08.08.2008
                      • 306
                      • Zrenjanin

sreca tvoja, mislim sto se registracije tice.
                      a kad smo kod glave, ja sam zimus mislio da mi je otisao dihtung glave. sta cu gde cu, zovem ja servis, kad kaze meni covek tu nece da ode dihtung nego pukne glava. kaze za tvoj auto 250e glava, ili da mu dam staru tj moju i 200e. ja poludeo. poceo sam i strance da jurim, za jos malo da dodam imam da kupim stranca. tu sam ja svasta eksperimentisao i pronasao sam da je u pitanju antifriz. ovaj sto sam sipao kao da je sampon a ne antifriz, zapeni i sav izadje napolje. 5,6 puta sam ispirao hladnjak, dok nije sve izaslo i sipao drugi i sad je ok. zamisli da me je lik odrao 250e, za nista. necu da imenujem servis ali se reklamira u novosti oglasima.
                      od tada sve radim sam na mom autu!!!
                      malo da odem sa teme kad sam vec poceo da kudim majstore. necu da duzim, isto je bio dihtung glave samo kod 929. i majstori su sve lepo uradili, ali nisu primetili da im je ispao spaner lanca u karter (ima neki pokretni deo, pa im je ispao). sve oni to sklopili auto radi sacuvaj boze, kazu dok malo to sve ne legne. dve nedelje sam vozio tako auto ono sve gore i gore. lepo ti ja i cale iscupamo motor napolje, i ustanovimo sta je. ma jeb... smo i mamu maminu.
                      ako bilo sta zns da radis oko kola ne teraj ga majstoru! moj savet!
                      izvinjavam se za of.

Comment

• doorsy
                        CBC Senator
                        • 31.10.2007
                        • 248
                        • Beograd

Da,da, to je ta cifra...Ebi ga druze,oces GT da juris,moras i da platis za to zadovoljstvo...MarsI ne znam da li je bas ta cifra koju si napisao,mislim da je moguce da ces dodati jos 2 soma na to...

Comment

• amavrenski
                          CBC Senator XXL
                          • 08.08.2008
                          • 306
                          • Zrenjanin

znas kako kazu: sto se mora nije tesko...
                          ali sto je mnogo, mnogo je...

Comment

Working...
                          X