ajd da se pohvalim sa novim truckom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

ajd da se pohvalim sa novim truckom

imam vec jedan ali ovaj nalete za dobru cenu pa reko ajd da neprodje prilika
    radi se o 1997 dodge 2500 sa cummins 5.9 turbo dizel motorom ,naravno sa interkulerom , 5 brzina 4x4 sa 194000 milja sto ja za ovaj mali trukic nista ,mali ahha

salim se sto se tice velicine , nisam uspeo da uslikam vola pored njega damo da se dobije slika koliki je , na slici neizgleda nesto velik ali uzivo je grdosija cini mi se od zemlje do vrha krova ima oko 2 metra neznam koliko je sirok

sto se tice voznje ,jednostavno sam se iznenadio , mislio sam da ce biti bucniji unutra ,jer su ti motor bas bucni napolju cuje sa jako malo , izolacija je odlicno uradjena , izolovan je toliko da se sirena skoro i necuje .

o snazi da i nepricam motor ima dovoljno snage sa polomi menjac i diferencial , sto je mana sa automatikom , na autoputu ide kao autobus , neoseti se ni jedna rupa udobnost je bolja nego sto sam se nadao , prostor iznutra je ogroman sest osoba moze da sedne bez problema .

jos malo ga nasminkam i bice odlican bar sam ga uzeo , oduvek sam hteo tako nesto

_Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Taman sam hteo pitati koliko menjaca je promenuto na njemu kad vidim na slikama da ima manualni menjac.

Dobra kupovina.

Comment

• mb12
      CBC Senator XXL
      • 06.11.2006
      • 640
      • Vrbas
      • Mazda 626 2.0 TD

I koliko te koštao?

( Ono...da znam šta da tražim kao suvenir od prijatelja kad se budu vraćali sa letnjih poslova )

Pozdrav!

Comment

• spanjeli
        CBC Senator XXL
        • 17.09.2005
        • 532
        • Nis

heeehee ti Amerikanci,cudo mu nisu ubacili motor od 10l jbte bas znaju znanje.. koliko motor ima konja, 100?
        Originally posted by Sheta_Junior
        Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

Ti cumminsovi motori se ubacuju i u kamione.

A koliko trosi? =]

Comment

• mb12
            CBC Senator XXL
            • 06.11.2006
            • 640
            • Vrbas
            • Mazda 626 2.0 TD

^ Naravno i u buseve BTW, Neobus ubacuje njihove motore u svoje buseve, konkretno u 402, P i T modele...u tom čudu od Dodge-a se u stvari nalazi starija verzija 5.9 L ISB, tj 5.9 L....a eto npr u Neobus 402 se nalazi taj noviji....ludilo čoveče, pa nije ni čudo što onda kida i mrvi menjače i diferencijale

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Ju sine koliki je! Jako bi voleo da provozam tako neku spravu, garant je osecaj jaaaako mocan A motor je shou, redline @3000rpm Pravo kamionce jbt

Comment

• Horsepower
                CBC Senator XXL
                • 29.12.2005
                • 2000

Cini mi se da je 5.9L Cummins tada imao 230 hp i 450 lb ft (610 Nm). Danasnji 6.7L Cummins ima 350 hp i 650 lb ft (880 Nm).

Odlican motor, ali 6.6L Duramax i 6.4L PowerStroke su ipak bolji.

Comment

• kosooki
                  CBC Član
                  • 03.07.2008
                  • 14
                  • Beograd

Da budem iskren mene je zainteresovao jedino motor. Imaju li takvi motori neku rasprostranjeniju alternativu kod nas?

Comment

• SAAB PoWeR
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2005
                    • 1394

kostao me 3300 $

i ovde se taj motor koristi u kamionim i busevima

potrosnju nisam imao prilike da cekiram ,prosli vlasnik kaze da u rezervoar stane 132 litre a njemu je trosio 28 km na 3.83 litre mada verujem da mora ici i bolje

Comment

• Armageddon ///M
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2008
                      • 447
                      • SRB
                      • Ne

Bilo bi jos gotivnije da nije dizel a da je ta kubikaza
                      Ambitious but rubbish.
                      http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• scarab26
                        CBC Senator XXL
                        • 27.09.2006
                        • 353
                        • bgd

a gde sipas gorivo, mislim na kojoj pumpi, jedini putnicki dizel sto sam video letos u kaliforniji je bila mecka 123 sto joj pozadi pise turbodizel

Comment

• SAAB PoWeR
                          CBC Senator XXL
                          • 26.04.2005
                          • 1394

imas benzinaca i sa vecim motorom , ali treba to naliti , najbolja opcija ako hoces nesto vece je dizel , imamo na poslu jedan novi chevrolet cini mi se da je 6.0 L znam da je V8 turbo dizel , nemas pojma kako to vuce , nema sanse da kazes da je dizel , zbije te za sediste da se izgubis , a na uspuh suce kao da ima neki veliki fen

gorivo imas na vecini pumpi skoro sve shel,mobile i BP pumpe drze dizel

o da , sada kad vozim ovo cudo i idem negde u prodavnicu moram vise da hodam, nemoze da stane na jedno parking mesto tako moram na kraju parkinga da parkiram

Comment

• Horsepower
                            CBC Senator XXL
                            • 29.12.2005
                            • 2000

Chevrolet, verovatno pricas o Silveradu, ima Duramax 6.6L dizel.

Comment

• scarab26
                              CBC Senator XXL
                              • 27.09.2006
                              • 353
                              • bgd

najjace sam video na aerodromu u cikagu, imas ladno oznacena mesta za normalna kola, a posebno za takve truckove i posebno za dugacke limuzine

Comment

Working...
                              X