Peugeot 205 Rallye
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Jel to pravi "Rally" ili je samo dobio naziv zbog izgleda? Nesto se ne secam da je u "Rally" isao taj motor. Jel 1.9 ili 1.6? Rally ima oko 140ks... 1.6 GTI ima 105 ks, a 1.9 GTI ima 130ks.... Pezo je imao jednu seriju 1.9 motora od 110ks i 120, ali se ne secam da su isli u 205-icu.... Mozda gresim...
-
-
Ovo jeste pravi rallye sa 1.9 motorom od 105ks. Ovaj je za Nemacko trziste jer je samo za to trziste napravljeno 1000 komada sa 1.9 motorom od 105ks jer 1.3 nije mogao da prodje njihove testove.
Comment
-
-
Izvinjavam se na gresci! Vidjao sam puno "rally"-ja po nemackim oglasima i imali su ako se dobro secam 140ks, ili je to bio neki drugi 205?! Onaj 1.3 je pravo cudo od auta! 100ks iz tako malo kubika za ono vreme... Daj neke slike unutrasnjosti! Jel ima razlike u odnosu na GTI-a?
Comment
-
-
Slike unutrasnjosto kacim cim ga operem
Razlike ima u odnosu na GTi-a. Sve spartanski opremljeno a time ustedjeno na tezini.
Comment
-
-
@ Markedjani
Ako se ne varam to su felne koje su isle na GTi-a 1.9, ali ako budem menjao felne jedine koje stavljam su OZ Superturismo naravno bele
Ove moje su sa GTi-a 1.6
Sto se tice performansi nisam jos ispitivao najvise sto sam ga vozio je 190, a potrosnja je negde oko 13l.
Comment
-
-
-
-
Cool auto! Uvek sam gajio simpatije prema 205...Nije ni na papiru los a ni u voznji...nesto tipa Saxo.. U Zr ima 1 gti...Dosta solidno stanje..
Taj tvoj mora da se dere...vidim imas opasnu jdm loncinu nazad? =]Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
Comment