Cao svima, zovem se Nenad i moja ljubimica je Veca a iz 1995 godine 1.8 i . Nadam se prijatnom druzenju!
vectra A
Collapse
X
-
evo malo slikica, doduse telefonom slikano pa je malo losiji kvalitet.
Zamenjene fabricke alu felne i stavljene Borbet petokrake 195/50/r15, ofarbane celjusti i dobosi, stavljene nove h4 sijalice Osram nigh braker, i dodano daljinsko zakljucavanje na vec postojecu centralnu i alarm.
toliko za sada, bice jos cim bude parica, enterijer fabricki.Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Comment
-
-
Nenade daj neke malo bolje slike, sta si se stisao
veca A 95. god... da mogu da biram izmedju veceA 95. god i veceB 95. god uvek bih se pre opredelio za ovu prvu
tvoj primerak bas lepo izgleda, potrudi se da tako i ostane
Comment
-
-
Hvala, trudim se oko nje koliko mi finansije dozvoljavaju (i zena).Sto se tice stajlinga imam nekoliko ideja ali pre svega se trudim da bude tehnicki perfektana, tu me malo zeza zadnjih dana plin na leru, hoce da se ugasi kad je hladan motor. Terao kod majstora, izmenjao filter vazduha, svecice, kablove stelovao satima i ne videh nekog napredka. Naravno prelistao forum uzduz i popreko, nasao par slicnih tema (izgleda da je step motor). sredicu to ne zvao se ja Lorimer
. Ukoliko neko moze da mi step by step objasni ciscenje doticnig motorica bio bi mu jako zahvalan! Muka mi je od majstora i njihovog prenemaganja. A jos slika cim operem Vecu! Poz!
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Comment
-
-
Re: vectra A
Ocistio sam step motor ali nije bilo neke razlike, problem su pravile membrane na isparivacu za gas. Promenio sam ih i sada nema padanja obrtaja na leru. Ako ti treba pomoc oko skidanja i ciscenja step motorica javi, mada je to sprdnja od posla(dva srafa, i sprej za ciscenje karburatora). pozzKanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Comment
-
Comment