Moja bivsa 33....
Collapse
X
-
pa kod mene nije imala retrovizore razlicite boje, nije imala neko zutilo po celoj haubi, par ogrebotina, ali je zato ugradio plin i cini mi se izmenjao amortizere i opruge, stavio nove presvlake, stavio neki sportski izduv... to joj je i hvalilo i da sredjivanje menjaca jer mi je stalno zaglavljivao u petoj.... ne znam sta joj je prethodni vlasnik radio... bio sam skupio pare za sve to ali sam imao udes i sve pare odose na popravku, a onda prodaja.... hocu je nazad!!!Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Comment
-
-
@nemkebg pa vidi popricaj sa novim gazdom pa mu ponudi cenu koju nece moci da odbije. Tako je moj drugar prodao Fiat Uno koji je bio odlican jer mu je trebala lova i posle je auto opet bio na prodaju i otkupio ga, ja mislim za manju cenu, jos ga taj lik zastitio komplet odozdole, sredio neke sitnice sto je trebalo ali mu bila frka za lovu. Kad znas da je nesto dobro onda nemas problema, naravno ako imas lovu
PozdravPOZURI POLAKO!!!
Comment
-
-
vidite da su sad na njoj sabacke tablice, a i nesto je trazio da mu vratimo neke pare jer je imao ne predvidjene troskove, a naravno da smo mu rekli pre prodaje sta sve treba da se sredi, pa je pretio caletu da bi se posle izvinjavao, tako da ne znam da li bi bilo pametno da se sretnemo hehe. kako to da izvedem, a i pokusavamo da zatvorimo konstrukciju za neku noviju alfu, vide li ste vec moje teme i zelje, mada bi lako i ovoj bio za volanom, 1.5 boxter, felne borbet 15", zender pragovi, spojler.... ehh...Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Comment
-
Comment