Originally posted by CILE BASS
BMW 318is E30
Collapse
X
-
@Zverko mislim u opste o E30 i Corradu ne konkretno o njegovim,a i njegov Corrado vredi 4000e dok kockica ne moze nikada da dostigne tu cenu,oba automobila su izuzetno ocuvana Corrada sam video uzivo tako da mogu sl.da kazem da je bio kao nov i da je Corrado bolji auto od kockice,lepsi...
@Sheta naravno da je brzi kad je 1100ccm jaci,ali opet nije sve u brzini,evo recimo Kadett dzaba mu sto je brz kad vise vremena provede kod limara nego vlasnika!
Comment
-
-
to su sasvim dva razlicita koncepta tako da coveku verovatno sada ovaj fazon vise lezi. btw, zasto mislis da kockica nikad ne moze da dostigne cenu od 4k eura, mozda moze i vise zavisi u kakvom je stanju. ovaj auto ovako na slikama izgleda ok ali je daleko od onoga sto sam imao priliku da vidim.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ima kockica i po 10-15k evra, ali su kao tek izašli iz fabrike. Vuče jesi video onu kockicu što je često u perionici kod bazara?
A to da je korado lepši i bolji je čisto subjektivno mišljenje. Meni je kockica neuporedivo bolja i lepša. Plus ima zadnji pogon, i bmw je
Comment
-
-
sad ova rasprava moze da ide u nedogled nekom je lepsa plavusa,a nekom crnka!!!
Isao sam s Rocky/em kada je kupovao BMWa E30 3kom je kupovao i znam u kakvom su stanji i kakva im je vrednost tj.koliko se krecu,presli smo pola Srbije gledajuci ih isto tako sam isao dok smo gledali Corrada i definitivno Corrado ima vecu vrednost!
Comment
-
-
Covek se popeo sa magarca na konja i sta problem da mu bude..svasta!
Kupio je cistokrvnog markiranog sportistu.Lep je on na svoj nacin za to nemoj da se brines, jer to nije ciganski ferrari to je matori BMW linija dobro poznata sportska.kada se svali u kabinu konzola menjac sve na santimu od prsta kao u avionu hehe..dobio je extra opremu, automobil sa zadnjom vucem i vesanjem zdere krivine, visokoturazna masina. I nemoj mi mixati Corado s tim jer e30 ima dusu i istoriju i bla bla..
Moj prijatelj je dosavsi do neke love kupio Audi A3 1.8i 2007.god 19.000€ je skrkao u njega, a i dan danas zali za svojim e30 323i..jer taj auto pruza udobnost adrenalin i zadovoljstvo kada u nekim trenutcima koristis 6 culo ako znas o cemu pricam.
Nemac da te cuje mokrom carapom bi te gadjaoKbo
Comment
-
-
-
drugari, bar smo mi ovde nasi tj bavarci nema potrebe za srdzbom. svak ima svoj filing. vozio kanijevog korada posle toga smo samo mogli da se bijemo da neko drugi proba da sedne pogortovo da vozi od BanjaLuke do BGD. Porasto i stasao u vozaca u Audiju quattro i vozio ga sve do "juce", posebna prica pogotovo ako ispred sebe teras petaka turbo. sada vozim ovo sokocalo sa M44 motorom. milina bozja. verujte mi da ne zalim za silnim konjima koje sma imao u eSu a razlika je bogami u 100 i kusur konja. filozofija je vtlo bitna a ona je vrlo slicna tj kad sednes za volan osecas se ko da vozis taj auto ceo zivot. nema potrebe da se namestas i da se navikavas ko sto mi je trebal metar i vise dana da se naviknem na francuza. sva sreca te me ta boles brz prosla. lepo sam se vozio ne mogu da gresim duzu ali nije to to. dakle, nit je E30 bolji od corada niti obratno. svaki ima svoje cari a to je upravo ono sto odlikuje te automobile. jedna strvar stoji da nisu ista klasa. E30 je ipak limuzina i tek kako moze da se nadje dobar primerak , ko ne veruje nek svrati kod krleta u perionicu na vidikovcu tamo uvek ima jedan ko da je juce siso sa trake. ist tako sam ja uspe oda nadjem dobar primerak E36 kompakta doduse ali opet verujem da takvog u takvom stanju nema u gradu ili mozda ima ali se ne vidja posto ih i onako ima malo. dakle, nema potrebe za srdzbom i teskim recima, nasi smodeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment