Rec je o Volkswagen-u Corrado G60
1.8ccm, 118kw (160hp), 1990
Kod mene je oko godinu dana,kad sam ga uzeo izledao je ovako

Posle nekog vremena od kupovine sledi otvaranje motora...presao po satu 150k km, unutra ne bas lepa slika...klipovi upropasceni
...blok motora iskrivljen
...i jos sto-sta...ali nista sto ne moze da se sredi i popravi

Ali se odustaje od toga...jbg...krece potraga za strancem u dobrom stanju ovde i u Italiji za pristojnu cenu...i kad sam vec digao ruke...nalecemo na e bay-u na motor od 80000km bez g-lader -a a posto je moj g-lader bio u veoma dobrom stanju za divno cudo...ta kombinacija mi je legla super...stigao motor,krece vadjenje starog i ubacivanje novog motora,usput nalazimo ostatke lamele

narucena nova i motor konacno ubacen

Servisiran je g-lader...konacno paljenje...mali problemi,zapusene dizne,i to smo sredili...motor upaljen...radi kao sat...a tek zvuk
,u medjuvremenu uzeta hauba novijeg tipa

Pala je i registracija
i to bi bila dosta skracena prica od kad sam ga uzeo...sad auto izgleda ovako

Svi komentari dobrodosli...naravno...
slike su losije zato sto su uglavnom sa fona
1.8ccm, 118kw (160hp), 1990
Kod mene je oko godinu dana,kad sam ga uzeo izledao je ovako

Posle nekog vremena od kupovine sledi otvaranje motora...presao po satu 150k km, unutra ne bas lepa slika...klipovi upropasceni

Ali se odustaje od toga...jbg...krece potraga za strancem u dobrom stanju ovde i u Italiji za pristojnu cenu...i kad sam vec digao ruke...nalecemo na e bay-u na motor od 80000km bez g-lader -a a posto je moj g-lader bio u veoma dobrom stanju za divno cudo...ta kombinacija mi je legla super...stigao motor,krece vadjenje starog i ubacivanje novog motora,usput nalazimo ostatke lamele

narucena nova i motor konacno ubacen

Servisiran je g-lader...konacno paljenje...mali problemi,zapusene dizne,i to smo sredili...motor upaljen...radi kao sat...a tek zvuk

Pala je i registracija

Svi komentari dobrodosli...naravno...
slike su losije zato sto su uglavnom sa fona
Comment