Ooopa matori,svaka ti mast, kako si ga samo izbunario? Postena cena za posten auto,lepo da se navozas sa njim. Cestitam jos jednom.
BMW E30 325i by Tokyo...
Collapse
X
-
Hvala svima na lepim zeljama....
Auto je 97 uvezen za ambasadu (mozda neko zna i koja je na br. 44??)
Cak je 99-00 vozen na servis preko....
Imam kompletnu dokumentaciju, sve servise, knjigu od fabrickog radija koji je jos u njemu, cetri fabricka kljuca sa sve etalonskim za narezivanje!
Znaci nisam ni ja verovao??
Inace..., stajao je na Vozdovcu, slabo se i vozio pa reko da mu stavim papirce ispod brisaca, to je bilo jos pre nekoliko meseci, u trenutku dok sam mu stavljao taj papir, vlasnik mi se pojavi iza ledja ( ima video nadzor pa me video) Tu krene prica , bla,bla udavio me....
Posle dva sata slusanja predavanja lupi mi astronomsku cifru koju sam ja tada zanemario i otisao....
I tako pre neki dan, ponovim isto sve sa "bezobraznom ponudom" i on pristane, odmah sam ga registrovao i preneo na sebe!
Bice tu puno poslica da se to sve dovede u stanje kakvo zelim....
Prvo treba poceti sa pranjem, motor, pod, enterijer...
Fabricka zastita je polako pocela da popusta pa su zute mrlje pocele da se pojavljuju i moraju se odmah resiti!!!
Znaci komplet sredjivanje i zastita poda!
Posle idu sve standardne stvari, zupcasti sve tecnosti, trapovi... ma sve!!!
Tako da ce to potrajati. Nameravam da od njega napravim ono sto sam od uvek zeleo....
I ono sto je najbitnije..., je sto sam se nasao u ovom auto, sve je na pravom mestu, volan, menjac, pedale... nekako mi "lezi".......
Bice to paklena kockica!
Comment
-
-
-
Odlichan primerak, samo napred! =]
Kako se ponasa to lagano d00pence?
Comment
-
-
sve je na pravom mestu, volan, menjac, pedale... nekako mi "lezi".......
+44 jeste pozivni za UK ali ne znaci da je to kod zemlje na tabkllicama jer bi po tome onda bilo da je +60 za USA a +10 za RUS a nije. 44 je austrija.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
@sasha
@kilson
Za divno cudo ponasa se odlicno, nece samo od sebe da bezi, moram dobro da ga nateram...., a i suspenzija je fabricka pa se naginje kao autobus tako da dok ne uleti neki "kit" nece biti mnogo testiranja..
@zverko
Jeste Austrija, sad sam proverio..
Comment
-
-
Gledam nesto, ovaj model je isao sa tri razlicita diferencijala (verovatno opciono)?
Ako imas sper, onda bi trebao imati 4.1 prenos ili gresim?A ako je tako, onda je ovo u startu bolji setup prenosnog odnosa i snage od bivse ale
Comment
-
-
Sve, sve ali da ima i: "knjigu od fabrickog radija koji je jos u njemu"
Svaka chast na ovom "piku", ako si chekao toliko vredelo je...
A sad, chekamo...
Comment
-
Comment