nego sta ce nego za drift ,,pa nije to auto za grad nije tokyo bez veze kupio 2.5.....
samo napred i nista ne vracaj u njega sem sedista ,,sve ostalo je visak a i prlja se ,,stavi to sve u podrum ili gar. pa lepo kad neces vise drift ti ga sklopis sve u full ,, kad dodje musterija ovo matori nov auto kupio sam ga od babe koja nema dozvolu samo na more isla snjim i te fore ....salim se
znam ja da ti znas da nije to auto nizasta drugo sem za drift
pozdrav i moja kocka je bila isto tako u full-u ni jednu tachku nije imao 118.000 bila presla e zato je na driftu 4 god i nista joj nije ,,nije je pomerio ni ovaj 3.5 motor
Bio sam kod njih pre nedelju-dve ali nisu radili, a mobilni koji stoji na kapiji nije bio dostupan, tako da sam se vratio za BG prazan!
Pre nekih 15-20 godina 80-100 konja je bilo mnogo a sad je 140 kao malo... ( jedino ako se i zakoni fizike nisu menjali sa godinama?? )
Video si da je na Alfa skupu najbolje vreme imala 156 2.0 stock, a bilo je mnogo jacih i boljih kola, toliko o toj snazi.....
Samo ti stavi sper, sa njim imas mnogo pluseva i samo jedan minus (malo vise trosi gume nego obican dif. )
@kick
Ti si kao senka.... gde god da se okrenem tu si..
@Bojan335
Ako to uradim...., mogu odmah da potpisem zahtev za razvod braka, vec sam najebo cim sam joj rekao da ga spustam ( vole kad je dignut pa to je cudo ) , mogu da zamislim sta bi mi rekla kad bi se svaki dan vozila u plehariji.....
@Zverko
Ako to uradim...., mogu odmah da potpisem zahtev za razvod braka, vec sam najebo cim sam joj rekao da ga spustam ( vole kad je dignut pa to je cudo ) , mogu da zamislim sta bi mi rekla kad bi se svaki dan vozila u plehariji.....
Moracu da joj kupim neku Pandu....
Ma kakva Panda, lepo zenu, pa malo i o'ma' na DRIFT
Tako je i moja rekla pa evo vozila se 4 god. u njemu , pusti ti njih ,samo prichaju postavi ti njoj ultimatum neki pa da vidis dal ce da te poslusa. nema sanse ,,tako da ti slobodno to napravi nece ona nigde [ ako se tebi dize ono sto treba ] [ dobar k...c mir u kuci ]] verujmi....
ima posle jos i da te podrzava samo napred auto ti je VRH
Kazi ti njoj kad ti budes neka tamo klaudija sifer ili sl. ja onda necu da spustim auto,i pravim za drift..........
pozdrav salim se ja [[ ali ne daj da ti se zena mesa za kola bice gore za tebe posle ima za sve da ti postavlja ultimatume kad jednom uspe .......
Comment