BMW E30 325i by Tokyo...
Collapse
X
-
JaMal, nema veze odnos od auta do auta, pitanje je kakvi su prenosi u menjacu.
MickoGTI, sta 100%, jel ga 100% platio
Ako mislis na speeru naravno da nije, ne pravi se takav std. 25%To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Danas sam se zavlacio da vidim koji je dif sad dole. . .
trenutno 3.72 a novi je 3.46 pa sad ne znam???
Mislim da cu kompenzovati sa nekim nisko profilisanim gumama da bi ostao slican odnos... (ovo sad su baloni )
Sutra ce mi jedan poznanik javiti za jos jedan LSD koji je 3.91 pa cemo videti???
@JaMal
Za razliku od alfe koju imas...,ovde pravis kombinaciju razlicitih menjaca i razlicitih diferencijala, tako na primer mozes staviti kraci menjac i duzi diferencijal a sa druge strane mozes i da obrnes. . .
Ja bi voleo da bude malo kraci, a ako ne kraci onda bar isti kao sad!!!
@stefanves
Trenutno ne ide kao alfa nego ide bolje, do duse..., trebalo bi malo poraditi na sitnicama da bi Amerika opet isla kako treba! Uglavnom..., oni su slicni po performanasama. . .
P.S
Inace...,napokon sam saznao gde su izvukli dobar balans kod ovog auta, samo diferencijal je tezi od celog menjaca alfe 155 2.0. . .
Comment
-
-
Sve je to ok... nego moje je pitanje bilo, posto znam da su vecina bmw menjaca i diffova kompatibilni slicno kao kod fiata i drugih kola sa zadnjim pogonom...
da li mozes samo da zamenis centralni zupcanik, onaj sa odnosom sto ide na kardan i tako dobijes odnos koji zelis...
posto sam vidjao kockice sa 4.1, 4.3, i 4.5 cak na netu, ne znam da li su custom ili original pa zato pitam jer mi je 3.46 malo malo...
da li su kucista univerzalna a samo unutrasnjost razlicita kao kod vecine kola...?
posto fiati, lade, alfe, ameri itd. tako funkcionisu...
E da to kod tezine ne kapiram... taj auto je laksi od 75-ice... i to je tezine kao ts a realno ima R6 unutra... gde li su ustedeli... italijani su ustedeli svuda gde su nemci samo ustedeli jos
Comment
-
-
Nisam dovoljno upoznat sa tim delom tehnike kada je Bmw u pitanju, tako reci tek se upoznajem!
Vidjao sam i ja razne prenose na kockicama a kako su ih dobijali stvarno ne znam??
Kucista su "slicna", ista sto se tice kacenja ali ima raznih modela, sa hladnjacima, "veliko" kuciste to jest debelo kako mi je mario rekao, sa jacim zidovima...
Valjda ce se javiti neko ko vise zna o tome pa napisati??
Evo ti dva tri razlicita...
Comment
-
-
100% znaci kao da si ukljucio reduktor, ne bi mogao da skrenes a da ne slomis nesto.
Dizu ga na 50% realno.
JaMal, ne postoje kocke sa fabrickim takvim odnosima, ima samo 4.1 valjda.
Tokyo ja sam imao na 320i taj 3.91 i to je prava stvar, nema vise ni rupa u ubrzanju.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Originally posted by M-power100% znaci kao da si ukljucio reduktor, ne bi mogao da skrenes a da ne slomis nesto.
A sto se tice 100% - dobar dio driftera tako vozi i nista im se ne lomi. Ali gume se dimeeeeZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Pa voze drift.
Ne bi ovako nista izlomio dok ne proklizava ali zeznuto je za grad.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
Comment