opet 5 rupa...
BMW E30 325i by Tokyo...
Collapse
X
-
Kocnice sa E36 na glavcine od E30 tesko da ce da stavi, mora i njih da menja. Onda je pitanje kako ce prednje vesanje da se uklopi u to (mada ne bi trebalo da ima problema oko toga), i kakvi su lageri unutra, pa bi i njih morao da promeni, itd...
Comment
-
-
Nemam nameru da menjam kocnice... ( bar za sad )
Kad je sve ispravno on koci odlicno, tako da..., to je najmanji problem!
Nego.., moracu letvu od e36 da ubacim, ovo sad je uzas, mogu slobodno da rucam dok ona stigne od kraja do kraja..., a i nema servo! Kaze zli mario da od e36 ulazi bez problema??
@206
Sta si ti na kraju kod tebe stavio??
Mislim..., ime je isto ali su automobili kao nebo i zemlja sto zbog dorada a i zbog same cinjenice da je to M, ima li neko pametno resenje??
Comment
-
-
Glavcine napred i pozadi, kao i vesanje su za E30 M3. Ranije sam napred na tim glavcinama imao distancijale i diskove od E36 M3 3.2, sad su distancijali i dalje tu ali su diskovi i klesta druga, ali su takodje po dimenzijama i pozicijama za E36 M3. Distancijali su ti potrebni da bi odmaknuo disk od glavcine kako bi disk stajao u centru klesta.
Dakle ono sto bi trebalo da uradis, odnosno da zamenis (iako je to jako skupa varijanta, svaka je oko 300 EUR) su glavcine, odnosno da kupis od E30 M3. Dobijes i oslonce za vesanje sa E36, i pasuje ti sve sa 5 rupa.
Ako si mislio na letvu, kod mene je standardna bez serva za E30.
Ili si mislio na nesto drugo?
Letva k'o letva, verovatno je jako slicna. Rado bih i ja stavio neku servo, ali nema mesta...
Comment
-
-
Pa des barabo, lep autic
Nego mislim da je Zli na onaj svoj "projekat"trebao da stavi letvu od e46... mislim da je ona negde oko 2 kruga lock-to-lock.
Pitaj njega kako to ide pa da trazhimo e46-ice po parkinguObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
@206
Mislio sam na letvu, secam se da je bila neka kombinacija od alfe 156...
Medjutim.., znam da si sa gnusanjem istu i skinuo...
Zato te i pitam...
@Player
Perhane..., sta bi sa onim M3...???, jesi pazario nesto sa nepristojnim plavo-belim znakom na haubi??
@Transporter
Ti da cutis...., tolike felne prodajes a da nemas ni jedne 4x100??
Imas PP
Comment
-
-
@Tokyo
Ma odustao sam za sada... "ja bih da probam neshto novo neshto divlje"Sporo mi to nekako =]
Shto kazhe Mario bolje e46 1.6 na plin nego e36 M3
Chekam "bolje dane" pa cu odluchiti.
BTW nije 206 imao letvu od alfe... nego onaj deo od volana do letve(bar mislim).Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Cuti bre!!!
Ne dizi mu cenu...
Salim se..,video sam i vec padaju neke konsultacije!
Videcemo???
Da su 16 ne bih trepnuo!
Skupi su prstenovi, gledali smo ja i kilson, komad je 90 yura i dok to stigne ovamo to je 400 i felne 300 = 700
Za te pare moze svasta da se kupi...
Comment
-
Comment