Alfa Romeo 155 1.6 16v tspark
Collapse
X
-
Lepa Alfica, lepaaaaaa. Hajde reci nesto vise o njoj: Koliko je dugo kod tebe, koliko je presla, kako te sluzi, koji je plin u nju ugradjen, sta ima od opreme, koje je god itd itd...? Daj neku sliku motora kad budes mogao...
PozdravPOZURI POLAKO!!!
-
-
jos jedna 155icafino izgleda, slazem se za ratkapne da ih se treba resiti pod hitno
, ili original, sto ja ne bih nikad stavio tj bacio pare na ratkapne, ili neke felnice makar 14ice da ne menjas gume, stvarno felne nisu skupe u danasnje vreme
foliju na stubicima sam i ja hteo da odradim ali ne bi to kod mene doslo do izrazaja toliko jer je tamna boja a ovde lepo cuci, mozda i ja uradim ipak
daj neke podatke o autuEx Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Ratkapne su privremeno resenje dok nenadjem ORIGINALNE ako neko zna gde ima ja bi ih rado kupio inace auto lezi na belim 15" petokrakama ali sam ih dobio u veoma losem tako da sad trenutno nemam para za nove gume ovo je neka zimska varijanta. Inace alfa je kod mene 7 dana za sad samo znam da mi je otislo kuciste filtera pa nemogu da je ustelujem. Za ostalo neznam.Skriveni fiatista!!!!!!!!!
Comment
-
-
za originalne ratkapne probaj u Stil Autu u Cvijicevoj, tel: 2766343
a sto se tice tih felni jel su ovakve kao dekijeve???
http://www.cannonballforums.se/garage.p ... mage_id=15
sto se fitera tice bilo je teme o KN-u i sl. i ja sam se interesovao za to ali ipak nemoj to da stavljas jer sem zvuka neces dobiti nista pozitivno a negativnog moze biti dosta, nadji standardno kuciste i obican(original) filter i mirna ti glava
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
A sad malo opsirnije : boja je losa lepo je ispala na slikama inace je krs. Auto ce ostati ovakav kakav je do proleca a onda nastaju izmene kao sto su komplet limarija,felene nazad na auto,zatamnjena stakla,i sredjivanje eterijera. Auto je presao 175000km ako je tacno ono sa sata,ima aerbegove na volanu i tabli,elekricne podizace napred,centralnu bravu,alarm,sekvent plin 90litara,servo,muzika 400watti,abs i to je otprilike to. evo slike motora neusudjujem se jos da ga operem dok nenadjem neku proverenu perionicu za to.
Skriveni fiatista!!!!!!!!!
Comment
-
-
dosta zapusten motorni prostorali to se lako sredi jednim toplim pranjem i eventualno krpom posle, sto se boje tice solidno izgleda na slikama ima i sjaj mada se vidi da su retrovizori naknadno farbani i to verovatno sprejom
a koje je godiste auto?Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Originally posted by vasavazDA ISTE TAKVE SAMO STO MISLIM DA SU KRACI MALO TANJI NEGO NJEGOVI.
http://www.postimage.org/Pq21VLl0-77c69 ... a13fcd.jpgEx Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
Comment