Danas sam uspeo da sredim samo gremline u zadnjem delu Alfe, otklonjen problem sa zadnjom levom maglenkom, iskidane zice su bile problem, sva sreca pa mi se alfa nije zapalila jer su se ogoljene zice medjusobno dodirivale.
Ociscen i protokomer sa kontakt sprejem ujedno sam prekontrolisao i filter za vazduh nije zaprljan.
Kako me nerviraju takve sitnice, nemogu da poverujem da su se zice same iskidale imam utisak de je neki pajser od majstora tu cackao.
Sad cu morati da pravim novi grill sa lajsnama i da menjam avatar.
Stavio sam i akumulator da se napuni jer sam primetio da je malo oslabio i da Alfa losije pali, koliko vidim stavljen je slabiji akumulator, propisan je od 70Ah a u Alfi je od 66Ah, ko god da ga je menjao bas nije morao na tome da stedi.
Danas prvi put oprana Alfa odkako je kod mene, sutra ce sigurno pasti kisa popravio sam i prednju maglenku, ostalo mi je da popravim centralnu bravu u zadnjim levim vratima, mada mislim da cu se tu napatiti jer se tesko skida tapacirung sa vrata, kao da su ga super lepkom zalepili.
Tebi je problem dal ce pasti kisa ,
a ja kad operem moram da stojim sa puskom i da teram macke,
cim okrenem ledja one na haubi, izludese me skroz
zelim ti uspeha u poduhvatu oko centralne brave
Danas sam uspeo samo da popravim visokotonac u prednjim desnim vratima i ovde su gremlini grickali pa su gricnuli 2 zice od zvucnika do kondenzatora.
Nemogu da verujem, sta li cu jos pronaci da je neispravno, predhodnom vlasniku treba pucati u glavu i pokazati kako prolaze oni koji ne odrzavaju u ispravnom stanju svoje Alfe.
Sutra dolazi na red skidanje tapacirunga sa vrata i popravka centralne.
Treba mi i relej za sva 4 zmigavca oznaka je B883 60617146
Namucih se oko ove centralne, malo radi pa malo neradi, na kraju je proradila ali ko zna koliko dugo ce raditi, treba to sve lepo rasklopiti pa ocistiti i podmazati.
i prepravio sam grill dodao sam lajsne na njega i moram priznati da lepse izgleda Alfa ovako.
Comment