Bolje Vas nashao

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vilash
    CBC Član
    • 25.07.2008
    • 15
    • Banovci

Bolje Vas nashao

Uzeo sam Mazdu 323 bf 1.6i *86 kaze mi prodavac delova da je GT.U solidnom je stanju samo je zapustena.Sve je na struju prozori,shiber,pa cak i instr.tabla.To mi i nije problem koliko delovi za trapove i motor.Potrebni su mi adrese ili telefoni pouzdanih ako ne i najboljih
    majstora za mog ljubimca.IDE KAO NEVREME .
    Uskoro saljem i fotke
    Pozdrav
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Ocekujemo fotke sto je pre moguce, a na sajtu imas sekciju sa popustima i telefon servisa RR www.mazda-sr.com/popusti.php

Comment

• Vilash
      CBC Član
      • 25.07.2008
      • 15
      • Banovci

Hvala Vocko.
      Juce sam dovezao mazdu i sve je bilo ok. Sreci nikad kraja!!!Ali kada sam hteo da je upalim nije htela ni da spoji.Nakon propisnog duzeg verglanja,opet nista.Primetio sam da je se na razvodnoj kapi odvojio prikljucak od bombine,vec je pucala je sam videoo da je varena plastika.Kapu sam promenio i nista. Struju baca na svecice ali se nista ne desava,ni da spoji,bar malo .Nisam imao vremena da pogledam dovod goriva,ali je to sledece.Posto ima plinski uredjaj,cuje se relej koji prebacuje sa benzina na plin,i opet nista!
      Ako imate ikakvu ideju pomagajte!!!
      Znam da treba da je vodim kod majstora
      Slike malog groma shaljem uskoro,trenutno je u garazi pa ne mogu da je slikam lepo.
      Pozdrav

Comment

• Vilash
        CBC Član
        • 25.07.2008
        • 15
        • Banovci

Evo fotki

Uspeo sam da je uzmem od majstora pa da je vidite,malo je prljava...

Comment

• Gatti.Gatozza
          CBC Senator XXL
          • 26.09.2006
          • 411
          • Zemun
          • Lybra 1.9 / XJ600S

Divan autić Kakva je ovo instrument tabla?? Colored liquid cristal? Aj fotkaj po mraku sa upaljenim svetlima, da vidim kako to izgleda.
          Kad si rekao da je sve na dugme, ponadao sam se da ću kod tebe, u praksi, videti nešto što sam video u jednoj BF-ici koju sam video na otpadu u čačku. Naime, u pitanju je bio neki deo koji ide na centralnu konzolu, a na kome se nalaze dugmići kojima se reguliše ogibljenje ili 4x4 pogon, nisam siguran šta je.
          Evo ti predlog za sređivanje eksterijera

I, naravno, dobro došao.

@Miki, Voćko, aj stavite ovo u naše Mazde.
          MAZDA

Comment

• milannik
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2004
            • 1455
            • Niš

Hm, da nisi mozda video 3 dugmeta, levo od volana. Regulisu tvrdocu vesanja
            Inace, jako lepa mazdica, meni se mozda cak i vise svidjaju kratki bf-ovi od bg-ova...
            Koliko si je platio druze, i ja imam nesto slicno u ponudi?

Comment

• MaRe_
              CBC Senator
              • 20.02.2008
              • 248
              • Nish/SRBIJA

Za pocetak fino nema sta, tek ce sve to da bude kako treba.... Gledam nesto ovu tvoju tablu ako jos koji put vidim nesto slicno pocece da mi se svidja digitalna tabla...

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• Vilash
                CBC Član
                • 25.07.2008
                • 15
                • Banovci

Drago mi je da vam se svidja moj novi ljubimac
                Pazario sam je za 900e stim da sam u startu zamenio prednje diskove,plocice,ceo prednji trap(kugle,homokineticki...).Motor je ok, trosio je ulje na gumicama i karike su se potrosile,pa mi je ortak otvorio i zamenio sam sve shto je moglo.Sada radi kao satic.Na minusu pali na plin .Znam da ne valja ali sam morao da ga isprobam.
                A ima i tri rezima voznje,samo sto je taj sistem podesavanja amortizera uklonjen od strane nekog pametnog vozaca ili majstora.
                Ma totalno ludilo od auto.Koliko li je kostao kada se pojavio,i kako je dobro izgledao
                Skoro je uspelo da nas stane cetvoro u njega,obzirom da smo svi oko 190cm i po 100kg,i isao je kao metak,malo sporiji metak ali sam prezadovoljan sa njom.
                Neverovatno,ali ima i lampicu ekonomika koja se pali kako stisnem pedalu,a tako i izgleda.Samo sto me buni shto se pali lampica nakon 3000 obrtaja(ima crticu i strelicu na gore)a cim se spusti ispod 3000 gasi se.
                Nakacicu josh slika...
                Pozdrav
                Moram da radim buni se gazda shto visim na netu

Comment

• Vocko
                  CBC Senator XXL
                  • 25.04.2005
                  • 4556
                  • nBGd

Lampicu pali, jer ne vozis ekonomicno, pa te upozorava da ce da trosi
                  Inace ti podesivi amortizeri iz kabine su ludilo. Ides na put stavis na mekano, vozis se po gradu stavis malo tvrdje, ides da se juris najtvrdje, a iz kola ne moras da izadjes.
                  Steta sto to vise nemas.

Comment

• Vilash
                    CBC Član
                    • 25.07.2008
                    • 15
                    • Banovci

Lampicu ekonomika pali kada stiskam papucicu,ali ova je drugacija.Gledao sam na YouTube istu GT gde se vidi da u voznji preko 3000 ne pali lampicu kao kod mene.Videces na slici dve lampice u dnu table,desna je ekonomik a leva me muci.
                    Pojavio mi se problem.Sve je bilo ok,i odjednom nece da pali na benzin,niti da radi.Proverio sam svasta i ispostavilo se da ne daje struju na dizne.Shta da radim kojom mukom da se mucim!?!

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

Moraces kod elektricara da proveri struju, ovako napamet sumnjam da iko moze da ti pomogne.
                      Mada proveri osigurace za svaki slucaj ?

p.s. Tabla je SEX!!!

Comment

• Gatti.Gatozza
                        CBC Senator XXL
                        • 26.09.2006
                        • 411
                        • Zemun
                        • Lybra 1.9 / XJ600S

Tabla izgleda savršeno Kao da je izašla iz Blade Runnera. Šta na njoj znači ono "Scale Change"? A praba je šteta što je ukonjeno podešavanje amortizera na dugme. BF mi se sve više i više sviđa. Bedak je što ih je nemoguće uvesti.
                        MAZDA

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Mozes za delove na osnovu vec postojece registracije za tvoj auto ili tako nesto
                          Ima komplikacija, ali moze.

Comment

• amavrenski
                            CBC Senator XXL
                            • 08.08.2008
                            • 306
                            • Zrenjanin

tabla je perverzija. rado bih takvo nesto stavio kod mene...

Comment

• RedboX
                              CBC Senator XXL
                              • 28.11.2006
                              • 1537
                              • Novi Beograd

jel ti se pale ove lampice pa ako da eto resenja

haynes je cudo

I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Working...
                              X