Moja 155

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Spaljeni
    CBC Član
    • 06.08.2008
    • 35
    • SLovenija

Pa gledaj nebi prekucao brojeve čovjek. To te i kod nas sjebajo. To praviš tako ''slupao'' si auto koji je u srbiji u inozemstvu dobiješ drugu karoseriju za koju imaš papire. I javiš da si promjenio karoseriju u roki držiš kos metala od stare karoserije a q4 nisi ni dirao onaj tamo pregleda ako je to sve regularno naređeno mislim da i trebaš papire od mekaničara koji je radio Swap da potvrdi da je to pravljeno profesionalno . Tako je kod nas dosta Lancia Integrale ........

Onda nema straha da je auto ukraden m pa da ti ga uzmeju.

Dali bi tako išlo?

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

da ali je problem motor... jos uvek su kod nas stare saobracajne sa brojem motora. jeste pitanje dana kada ce se to izbaciti i voditi pod "rezervni deo" ali za sad jeste problem...

ovo chudo bi trebalo "spasti" od nepodobnih kupaca koji ce to uzeti i razbiti. voleo bih da ga imam gde (garaza, cirada...), uzeo bih ga pa makar ga drzao neregistrovanog. odradio bih mu totalno olaksanje i ojacanje (roll-cage, npr.), nadrndao bih ga sa zagato spojlerima i terao po stazi

bem ti propise
      .

Comment

• Spaljeni
        CBC Član
        • 06.08.2008
        • 35
        • SLovenija

Meni je da se to desi da koji je kupi razbije Ma ****na nočna mora ako se to desi ako nije mrtav bit če kad ga dobim u ruke!

Comment

• dekideki
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1914
          • Beograd

bravo

slazem se s tobom. verovatno nisi upoznat da u srbiji postoje samo 4 155 Q4 koje su sve izletale sa puta, lomile kardane, svima je menjan motor... o limariji da ne trosim reci...

treba to znati voziti
          .

Comment

• Tihomirce
            CBC Senator XXL
            • 06.09.2008
            • 443
            • Arandjelovac

Prvo sve pohvale za auto , opasno izgleda
            Koliko je meni poznato , na postojeci auto moze da se carini skoljka ,
            sto je vise rasturena manja dazbina i ide legalno ,
            stim sto nebi mogao da na te iste papire uveze i motor , znaci moze ili jedno ili drugo ,
            pisalo je o tome u SAT-u. Koliko se isplati taj poduhvat je drugo pitanje,
            a posto bi motor trebao da postane rezervni deo uskoro(nadam se) trebalo bi to staviti na papir pa videti racunicu .

Comment

• DushanSD
              CBC Senator
              • 25.03.2008
              • 248
              • Smederevo, Srbija

Ma samo kad bih imao pare odmah bih je kupio i sto kaze @dekideki u dvoriste pod ceradu vakumirao, povremena nocna voznja svakih par dana kroz ulicu, cisto da joj produvam dizne, da se ne ulenji . A vec bih smislio neku kombinaciju , ako nista bar se za skup dotera na prikolici pa udri po stazi. Ehh ****m ti pare, uvek su problem a kad najvise trebaju nemas ih, tako mi promakle 2 dooooobre Alfe . Puste zelje...
              POZURI POLAKO!!!

Comment

• QV lale
                CBC Senator XXL
                • 09.11.2005
                • 734
                • Zrenjanin (klek)

Gledaj koliko nas alfista balimo ovde za Q4...mrtvi propisi...
                Da nema njih verovatno bi se potukli ili u najmanju ruku potrkali do SLO...kao u Cannonball-u zbog nje...
                @Dekideki,jeli ima negde tema o domacim q4,posto se ne secam ni jedne sem ove sto je promenila 439vlasnika i sto je sad u oglasima...
                Originally posted by Sheta_Junior
                ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• dekideki
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2005
                  • 1914
                  • Beograd

pocinjemo off (nemojte ljudi)
                  poslednji put:
                  *nema, ima neka misterija vezano za domace Q4 pa svima muka da pisu o njima. sve su u toliko losem stanju (a po visokoj ceni - ko da su savrsene), da ne vredi trositi reci o njima. najgora cinjenica je - da vise nisu u rukama Alfista... tako bih voleo da me neko demantuje, ali - mislim da sam u pravu...

***Alfista koji kupi 155 Q4 da mu bude jedini auto - kostace ga godisnje vise nego rata za nov 159 ti. ili ludo volis 155 Q4 ili ces je prodati, treceg nema... za*ebano!
                  .

Comment

• Blade
                    CBC Veteran
                    • 14.05.2007
                    • 101
                    • Zemun , Srbija
                    • 4 5 Alfi

sory za off
                    Ovaj prodaje onu jadnu q4 ima oznake ARCS i zmijice i privezak na kljucevima wtf jer on clan ili od prethodnog vlasnika ?
                    edit : zaboravi link http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=84177
                    viewtopic.php?p=286805#p286805

Comment

• SCHUMACHER
                      CBC Član
                      • 24.09.2008
                      • 77
                      • PODGORICA

Da nije malo skupa?Ovdje ces za te pare kupit 156 2.5 V6 FULL,i da ti ostane para za servis.

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

ovo je ona najcuvenija...
                        Mikica Vesnic je prvi vlasnik (uvezao je novu), posle toga jedan Alfista sa foruma (Q), a posle toga je promenila koliko ja znam bar 5 vlasnika. svi se "prime", divljaju sa njom a posle kad vide koliko treba za odrzavanje - stave joj vecu cenu za koju su je kupili... i za divno cudo do sad je uvek neko naletao i davao te pare. cene su bile od 3.500 do 5.600 koliko je i bila prethodna cena do pre nekoliko dana. sad je malo otisla dole, *hebiga trziste radi svoje...

sadasnji vlasnik je dva puta banovan sa foruma jer je prevarom pokusao da je proda, sa dva razlicita naloga je prodavao i hvalio kako je zainteresovan za nju...

rupa.
                        .

Comment

• QV lale
                          CBC Senator XXL
                          • 09.11.2005
                          • 734
                          • Zrenjanin (klek)

Dao bi mu 3000e za nju...Ali odmah sutra! Sredilo bi se to...imam auto,tako da bi moglo natenane da se to dovodi u red..
                          Samo sto je on nebi nikada prodao za te pare..
                          p.s- moderatori ,moze ovo u neku temu vezanu za 155..q4 ili tako nesto ,ako je off..
                          Originally posted by Sheta_Junior
                          ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• SCHUMACHER
                            CBC Član
                            • 24.09.2008
                            • 77
                            • PODGORICA

Zasto mu ne ponudis toliko,nije to mala para,posebno kad je na gomilu Realno i ne vrijedi centa vise ako je takva kakva sam ja shvatio da jeste.Po toj cijeni ce je nekome prodati-JUCE.

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

taj je nikad nece prodati onome ko zna kakva je jer vise od 3000 ne vredi ni u snu. njemu treba klinac lozana koji ce se primiti na boju snagu i koncept i koji je nece voziti na proveru kod proverenog majstora.
                              *ja, da bih bio zadovoljan sa njom i da me ne bude sramota sto sam s njom dosao na skup, stukao bih u nju bar jos 4000€. da. toliko je losa. ne bih je uzeo za dzabe da mi je da... nije me sramota da kazem da necu imati za njeno sredjivanje. van moje lige je...

**ostali, ako zelite da se igrate - razmislite koliko ce vam trebati vremena i para da pronadjete deo za auto koji se proizveo u 1000kom. 1993-4 i jos 500kom 1995...
                              .

Comment

• Spaljeni
                                CBC Član
                                • 06.08.2008
                                • 35
                                • SLovenija

Samo mene nazvotie za djelove imam ja dosta toga

Comment

Working...
                                X