Alfa Romeo 156 2.0 TS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Markoni147
    CBC Senator XXL
    • 18.09.2007
    • 537
    • Beograd, Zvezdara
    • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Ufff pa sto mi stajes na muku??? Po gradu san stalno, poslacu ti tel na PM pa se javi da se nadjemo negde cisto da vidimo ko sta ima, i sta kome fali
    SEAT Klub Srbija

Comment

• Dexy
      CBC Član
      • 11.08.2005
      • 66
      • Belgrado

Originally posted by milan156
      Dexy: Jbg.. Bolje ikad nego nikad.. Mada kad sam sad video sta si ti predstavio... Nije mi bilo dobro.. Jos da si pogodio i motor kao model i boju...
      Moraces da prodjes jedan dan pored mene da je vidim uzivo.. I cekam te da probamo opet, sada dve crvene.. (nemam vise spojler!!!)
      Prolazili ja i Aca pre par nedelje, on je probao, ali je bilo kasno da te zovemo, ali bice prilike i za gledanje, pipanje, voznju i crtu
      Inace jtdm sam uzeo iz razloga jel mi je nekako GM benzinac manje drazi od Fiat dizela, al se nisam pokajao, ideo ovo jako lepo i pritom trosi 7l , vrh!
      Virus ALFA+

Comment

• speedfreak968
        CBC Senator
        • 05.07.2005
        • 211
        • Beograd

Zezash? Cela familija vozi Alfe? U srbiji? E, sad sam sve video... I drago mi je zbog toga... Mada, moram priznati, u prvi mah sam pomislio da je u ptanju neka shega
        156 2.5 V6 24v

Comment

• igorkrnic
          CBC Senator XXL
          • 02.12.2007
          • 572
          • Kikinda

au brate svaka vam cast

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

da im tek vidis garazu, sa sve zastavom...

@Milan: da. ja sam na Brdu. od rodjenja...
            .

Comment

• jts2.0
              CBC Član
              • 16.12.2006
              • 66
              • Beograd, Banovo Brdo

Bogami ovde nas je podosta sa Banovog brda! Mogli bi i neku podsekciju da osnujemo, a i da organizujemo neko vidjenje kod bazena u Kosutnjaku povremeno! Nesto poput nasih drugara na Karaburmi.Ajd razmislite o tome! Pozz svima naravno svi su dobrodosli!!

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Alal vera, Milane! Ti si bre alfista po definiciji.........
                Svi točkovi su ti lepi i vidi se, održavani!
                Pozdrav!
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Damjan156
                  CBC Senator XXL
                  • 07.01.2008
                  • 568
                  • Beograd

Svaka čast na Alfi vidi se da je garažirana.
                  I srećniče kako te uvek ubode da naletiš na onu sa pragovima.

Svaka čast i za familijarnu ljubav prema Alfi
                  Strauli motorsport
                  Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Markoni147
                    CBC Senator XXL
                    • 18.09.2007
                    • 537
                    • Beograd, Zvezdara
                    • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Evo nadjoh par slika u kompu...

SEAT Klub Srbija

Comment

• milan156
                      CBC Početnik
                      • 28.03.2008
                      • 5
                      • Beograd

Pragovi njemu bas trebaju, pogotovu dobro izgledaju uz vece tockove..
                      Ova sto sad vozim ima fabricki pragove, i imala je telefonke 16-ice takodje fabricki, od kad sam je uzeo, ofarbao sam retrovizore, stavio bele migavce i naravno 17ice.. Stavio sam i izduve pozadi, ali samo je odsecen onaj njen sto ima 2.0 fabricki i zavareni su u taj lonac ova dva, s tim sto uopste nisam zadovoljan, cuje se kao da imam kesu u loncu (jer je cev koja izlazi iz lonca tacno na sredini, odnosno tamo gde se spajaju ove dve cevke). Majstor mi je inace reko da ce tako da bude, ali ja sam naravno bio tvrdoglav jer mi se mnooogo svidja kako izgleda sa duplim izduvom, tacno joj popuni onu rupu na braniku.. Ali moracu da menjam nesto. Jel ima neko neki predlog kako da zadrzim dve cevke pozadi a da se to normalno cuje.. Jel postoji neka fora ili moram da menjam ceo lonac?
                      Evo i par slika kakva je bila kad je kupljena.

A ona stara 1.8 je bila totalni klot kad smo je uzeli.. Nije imala ni klimu.. Ni muziku, ni felne, a bila je prljava za medalju, strasno, auto tada tri godine star, od prvog vlasnika, 52.000km na satu, a vlasnik car je ladno isao u njivu s njom posto ima neku zemlju(uz opravdanje ja sam kupio auto, a ne on mene..) inace je iz nekog sela blizu Novog Sada.. Kako se bavio i mehanikom, ceo auto je bio masan iznutra, nebo crno od prstiju, na zadnjem sedistu kantica od ulja, pozadi blata kolko oces po sajtnama i patosu..(znate kakva su deca i te price..) Vazi, ja da sam mom caletu ko klinac uso tako prljav u kola i to tad je vozio keca, covek bi dobio nervni slom, a ja verovatno samo slom.. Bas neverovatno koliko zapusten auto.. U kucistu filtera za vazduh smo nasli psenicu ili tako nesto.. Strasno! Medjutim bilo je i dobrih strana.. Prva boja ceo auto, prava kilometraza, dobra cena.. I uz poliranje, dubinsko pranje, nove felne i gume, muziku neku i zvucnike, naravno mali servis i detaljno ciscenje motornog prostora od ostataka biljnog i zivotinjskog prostora, auto je izgledao kao na prvoj slici..

Kasnije je dobio retrovizore u boji, pragove(uzeo sam ih u matrix-u), bele migavce, duple izduve(na njoj nisam imao problem sa zvukom jer smo polupali sve pregrade u loncu, ali nije ni to resenje izgoreo je lonac brzo, al se jedno kratko vreme opasno cuo.. pa je na kraju morao da se vrati na fabricki lonac, bar je bio onaj od 2.0, nije bila ona nesrecna cevka obicna sto imaju 1.6 i 1.8), telefonke 16-ice, spojler.. Tako da je pred prodaju izgledao kao na drugoj slici, bio je 4godine i nekih 40.000km stariji, ali i dalje prva boja ceo..

Comment

• Markoni147
                        CBC Senator XXL
                        • 18.09.2007
                        • 537
                        • Beograd, Zvezdara
                        • SEAT Altea XL 1.9 TDI

Lep i prosli ali ovaj sad lepsi...
                        Nego jel ti neko radi u opstini kada stalno imas lepe tablice?

Btw. Meni se svidja i ovaj fabricki nastavak auspuha koji ti je bio na autu...
                        SEAT Klub Srbija

Comment

• Damjan156
                          CBC Senator XXL
                          • 07.01.2008
                          • 568
                          • Beograd

E to pitanje za tablice sam i ja imao...

Imaš u Auto sportu ovakav nastavak sa dve cevke, dve i nešto hiljade ...
                          ja ako ne kupim Remus na proleće,staviću isto...pogledaj kako je Igor to izveo http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... c&start=25

Pošto su bile te sajtne u Matrixu?Neka fer cena ili?
                          Vidim ja da će sledeće pare ipak na njih da mi odu

Moj savet ti je da ofarbaš i onaj crni deo oko maglenki.
                          Strauli motorsport
                          Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

Working...
                          X