Porodicni covjek
Collapse
X
-
-
He he, imam drugara koji ima ista vozila. Pomislih da se on predstavio. Jeep ima i isti motor i boju.
Lepo, lepo, samo bi ja okrenuo i jeepa terao juzno od Podgorice, pogoto u turistickoj sezoni, kad mesta za parkiranje imas samo na zardinjerama i bankinamaZasto sve sto je lepo ima decka?
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by eto takoPlus Scenic ima extra malu potrosnju i extra muziku ...http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
1.9 dizel u svim bojama (osim zelenoj-misli se na DI ) trozi vise od 1.6 benzinca. cak i DCI muku muci ...
evo i moj primjer na snimku a evo i sta kazu strucnjaci !
http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=101343''Sve se vraca sve se placa''
Comment
-
-
^
Pozdrav.
Možeš li objasniti šta se prikazuje na displeju?
Redosled ide ovako:
1. 679.4 ( šta, čega? )
2. 31.4 ( takođe šta je to? )
3. 56.6 L ( shvatam da je to 56.6 litara...ali da li je to zapremina rezervoara, potrošeno gorivo ili nešto peto? )
4. 8.3 l/100 ( ok, to znam da je potrošnja )
....1598 ccm? hmm, što mi je to isto kao i kod Opela 1.6 mašine zapremina...u mojoj Astri iz 92, je ista ta zapremina, GM motor, i isto tako smešna potrošnja obzirom na zapreminu motora, mada ne razvija toliku snagu, ali ipak to je 92 godina....da nije ovo bila neka kooperacija Renault-a i GM-a po pitanju motora?
Comment
-
-
Re: Porodicni covjek
Evo i nove magarice koju vozim par dana ... sve informacije su dobrodosle jer nikad nisam ni mastao da cu moci sebi da priustim jedno ovakvo oklopno,micim,terensko vozilo ...
Motor je 2.5 td (oznaka 2LT) i 1991 godiste. Jos prije par godina je ex vlasnik skinuo hladnjak od klime jer je slomljen i od tada ne moze da se nadje pa ako neko zna dje ih ima bas bi me obradovao. Takodje me zanimaju neke aluminiske feluge od novije toyote sa gumama a i ako neko ima neku slomljenu naslo bi se tu jos par sitnica ...''Sve se vraca sve se placa''
Comment
-
-
Malo se obnovila ova '' garaza porodicnog covjeka '' i to po prvi put sa dizelacom a da nije terenac i mogu samo da kazem rijeci hvale za DCI agregat ! Evo i malo slika i sto se promijenilo na kolima ...
Dosao je kao ex-van Berlina paket opreme .
A onda smo malo poradili na plastici ...
Zatim naslon za ruke , e to para vrijedi ...
A onda umjesto fabrickih ubaceni Cabasse zvucnici i muzika . U ruci je stari zvucnik a Cabasse postavljen da se vidi razlika ...
Poklopac od muzika je zamijenjen da se ne bi razlikovala boja ...
Doslo se i do Nervasport 17 ali ce one cekati ljepse vrijeme , farbanje i nove gume za ljeto a onda ce na red doci i opruge za spustanje ...
''Sve se vraca sve se placa''
Comment
-
-
damn , nisam znao da se odje furaju toliko brza kola pa nikome nije zanimljiv malisan od 85 konja
dora moze li plin kako ? gumetina - cip od 45kw ? SMBD ? !
http://www.youtube.com/watch?v=YKHrMTHk ... r_embedded''Sve se vraca sve se placa''
Comment
-
-
Vidim nema postova odavno ... pa aj da promijenimo nesto
Brzi_pas u saradnji sa gumetinom odradio chip , ja dobio drugo auto i vise sam nego zadovoljan , definitivno velika promjena na snazi i cak na potrosnji ...
Doslo se do novih sjedista ...
[/quote]
mali servis ispred kuce
[/quote]
onda ogromni servis kod Mija
[/quote]''Sve se vraca sve se placa''
Comment
-
Comment