Auto je strava, taj specificni dizajn alfe je vrh, stvarno nesto posebno ali mi potrosnja sa performansama nije bas nesto uskledjena, 7s do 100km/h mislim da auto sa takvim performansama nebi trebao trositi preko 12-13l u gradu.
156V6 by 156V6
Collapse
X
-
auto je vrhJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by DC2RAuto je strava, taj specificni dizajn alfe je vrh, stvarno nesto posebno ali mi potrosnja sa performansama nije bas nesto uskledjena, 7s do 100km/h mislim da auto sa takvim performansama nebi trebao trositi preko 12-13l u gradu.
Comment
-
-
Originally posted by Davor...decko je samo rekao istinu a ne kao neki sto kazu vozim auto od 150ks i trosi mi 8 po gradu.
Druga stvar, motor je atmosferac, treca stvar mozhe on da troshi i 12 po gradu, ali hello? Znate li na kom ste forumu?
Comment
-
-
Ljudi budimo realni. Meni Vectra 1.8 zguta u gradu 14 ko od shale a 12-13 je standard i to je masina od 125ks a masa auta je tu negde sa alfom - oko tone i po. Jos je ECO TEC stvarno opravdao svoj naziv ali nema sanse, malo ostrija voznja povlaci i malo ostrije praznjenje rezervoara a time i novcanika. Mogu ja da je vozim da trosi skoro po katalogu ali nisam navikao da gutam prasinu i da mi svi sviraju i ablenduju. Na otvorenom uspevam povremeno da spustim potrosnju skoro na 7 ali to je uz koriscenje "nedozvoljenih sredstava" - tempomata. Nastimujem ga na 120-130 i pustim od Naisa do Bubanj Potoka, ili obrnuto (sto planiram sutra da uradim jer ce biti puno murije a i meni se nesto ne divlja sa jos troje ljudi unutra). Inace u gradu kada potrosnja bude ispod 12 to je EXTRA!
Alfa 2.5 V6 koja trosi 16 po gradu je emeni normalna pojava iz vise razloga:
1. 2.5 motor ipak trazi da se napoji
2. "alfisti" su poznati po tome da nisu "pedercici" vec momci sa teskom nogom na gasu (sto se za ljubitelje nekih drugih (nemackih) marki bas nebi reklo - bez uvrede)
3. greota je onako lep auto gledati kako ne startuje prvi na semaforu
Comment
-
-
Originally posted by ToNcAAlfa 2.5 V6 koja trosi 16 po gradu je emeni normalna pojava iz vise razloga:
1. 2.5 motor ipak trazi da se napoji
2. "alfisti" su poznati po tome da nisu "pedercici" vec momci sa teskom nogom na gasu (sto se za ljubitelje nekih drugih (nemackih) marki bas nebi reklo - bez uvrede)
3. greota je onako lep auto gledati kako ne startuje prvi na semaforu
Comment
-
Comment