Razmisljao sam se ja par dana da odem da je pogledam i slikam pa da postavim slike ovde a sad vidim da je nasla novog vlasnika, nek ti je sa srecom kupovina i da je sredis da bude kao lutka i daj te slike vec jednom.
Predpostavljam da sad ne izlazis iz nje pa zato nema slika.
Hvala svima puno!
Inace u auto jos nisam seo od kad sam ga uzeo u toku je kompletno sredjivanje! Fotke cim je osposobim!
@ Tokyo,reci djeSIu da drz gace jer ide ame ika!
Ako negde zapne pitacu! Trenutno stelujemo pritisak goriva...pozz i jos jednom hvala svima!
Naravno,neki znaju,neki ne,zver je izasla iz garage na ulicu...
Limarija je dobra,malo je farba matirala ali da se srediti...
Samo lagano...ipak je tesko odrzavati 12 cilindara slozicete se,a i pojiti ih...
Inace ide bruka...
@Tokyo mozes da objasnis,sta i kako...
Sve u svemu bio sam malo smoren ali posle par desetina litara benzina zadovoljan sam... pozzz svima,obavestavacu vas cim se nesto novo uradi na njoj...
Inace izjava devojcice: "Izgleda da sam ti ja stvarno suvisna...Pitam ja sto..? Kaze pa ti stvarno vise volis njih dve nego mene... " Mrtva ozbiljna...
Inace izjava devojcice: "Izgleda da sam ti ja stvarno suvisna...Pitam ja sto..? Kaze pa ti stvarno vise volis njih dve nego mene... " Mrtva ozbiljna...
"Kako to misliš nema jela u kolima",
"Zašto uvek moraš da svratiš po (gorivo/tečnost za prozore/jelkice etc.) PRE nego što dođeš do mene"
"Zašto ne može da se puši u kolima kad si i ti pušač"
"Pobogu, pa to je predmet, ne tretiraj ga kao živo biće"
"Bolje kupi sebi farmerke/duks/jaknu/etc nego zimske gume"
... mogao bih do sutra da nabrajam
Comment