Mitrosov japanceros
Collapse
X
-
Fenomenalno mu stoji kako je jednoistavno napravljen i povrh svega pouzdan. Jel to medju poslednjima koji su se ovde prodavali?Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
-
-
Kupljena je polovinom aprila 1991. u Zagrebu.S obzirom na kasnija desavanja,verujem da je to poslednja tura uvoza na prostor SFRJ,a i doslo je do smene generacije te godine.Inace,za to godiste,bila je prilicno spartanski opremljena:bez el.retrovizora i stakala,bez klime,bez katalizatora(JUPIIIII 6ks vise!!!),cak nije imala ni casovnik na instrument tabli(to sam naknadno ubacio)
Felne su stariji model(firma Kronprintz),bruseni aluminijum,dosta zatvorene,sa desetak uskih proreza(nesto slicno ima prvi audi A4,samo su kod mene,bez tanjirica u sredini,sto poklapaju navrtke).Lice na elegantne modele,koje su imale americke limuzine 80-ih,tako da joj ne stoje lose,jer joj je i sam izgled malo amerikanski(zadnji kraj posebno).Al ja udjoh u knjizevnost....Ma,bice jos slikica!Inace su 6X14,ET 35.Dosta sam razmisljao da li da stavim ET 35,ali po svim katalozima felni,na ovaj model idu te,ako je 6J sirina.Da sam nasao fabricke 5X14,mozda bi bilo bolje,ali...
Pre neki dan sam video istu ovakvu(samo 1,5)na otpadu,sa lepim spojlerom na gepeku(ima utisnut hondin logo,spec. za nju je pravljen),ali morao bih da busim poklopac na tri mesta,pa mi se ne da.Ne znam sta da radim?1991.civic 1.6i 16V
2001.accord 2.0i 16V VTEC
Comment
-
Comment