Pozz swim clanowima Opel-Cub,nisam znao za owu wasu organizaciju do pre jedno dwa dana kada sam slucajno upao na owaj saijt
Sta reci? Svidja mi se vas Fazon i iskreno zao mi je sto tek sada ulazim u owu pricu i sto nisam bio na prethodnim skupowima ali se radujem predstojecim(narawno ako mi dopustate..
)
Malo o mojoj AstRi,imam je od aprila owe godine,uvezena iz Nemacke presla(56000km) u odlicnom stanju,nije vracana Km,iz prwe ruke,vozila ga neka baba cuwala ga kao oci u glavi...xaxaxa Bez zezanja stvarno lepo ocuvana,Videcete
Imam velike planowe sto se tice Stayling-a u planu su (spojleri,xenon,felne,obrvice,kacket,maska,auspuh, cajger..itd)ako bog da.....Eto,to bi bilo swe od mene a sada pogledajt slike(dodacu jos narednih dana posto sam je nedavno zatamnio) Pozz Swima 

Malo o mojoj AstRi,imam je od aprila owe godine,uvezena iz Nemacke presla(56000km) u odlicnom stanju,nije vracana Km,iz prwe ruke,vozila ga neka baba cuwala ga kao oci u glavi...xaxaxa Bez zezanja stvarno lepo ocuvana,Videcete

Comment